Főoldal > AKTUÁLIS > Túl sokat ivott szülinapján Katherine Heigl

Túl sokat ivott szülinapján Katherine Heigl

alkoholitalKatherine Heiglszínésznőszületésnap
0

Írta:

A sztár Instagramon osztott meg egy képet, sokat mondó megjegyzéssel.

A születésnapok olyan alkalmak, amikor mindannyian engedékenyebbek vagyunk egy kicsit magunkkal szemben – egy-két finom falat, egy szelet torta és némi alkohol is belefér ilyenkor. Így volt ezzel Katherine Heigl is, aki Instagramon tett közzé egy kedves képet 37. születésnapjáról. A fotón az látható, amikor épp elfújja tortáján a gyertyát, a megjegyzésben pedig arra utalt, hogy rendesen sikerült megünnepelnie magát. „Olyan sok mókában volt részem, hogy erre a pillanatra nem is emlékszem” – írta a fotó mellé, néhány pezsgőspoharat ábrázoló kis ikonnal kísérve.

A színésznő mellett látható a fotón férje, Josh Kelly is, akivel több mint hét éve élnek nagy szerelemben. „Ő szó szerint a kedvenc partnerem, akivel együtt lóghatok, mert vicces, elbűvölő, emellett két lábbal áll a földön, és hatalmas szíve van… nem tudom elképzelni, hogy valaha is kiszerethetnék belőle” – foglalta össze kissé csöpögős szerelmi vallomásnak is beillően a világsztár még korábban, Conan O’Brien műsorában.

A 36 éves színésznő egyébként – a tortával és az italozós ünnepléssel együtt is – őrzi fittségét és szuper alakját, amit elmondása szerint kiegyensúlyozott étrendjének a rendszeres mozgásnak köszönhet. Az 5 faktoros diétát követi, amivel nemcsak a napi ötszöri, körülbelül három óránkénti étkezést biztosítja szervezete számára, hanem azt is, hogy semmit se kelljen megvonnia magától: étrendjében szerepelnek fehérjék, rostok és ballasztanyagok, rengeteg víz, viszont zsírok és szénhidrátok csak mértékkel.

Szívesen szed a tányérjára például különböző húsokat burgonyával. Érdekes módon azonban a gyümölcsökért nem rajong. Kávét sem fogyaszt, ehelyett egy nagy csészényi antioxidánsokban gazdag teával indítja a napját.

Érdekesség, hogy nem tart otthon mérleget, mert – ahogy egy külföldi lap munkatársának elmondta – régen hajlamos volt túl sokat foglalkozni a súlyával. „Volt egy időszak, amikor minden nap megmértem magam, a kapott értéket felírtam egy papírra, majd kiszámoltam a testzsír-százalékom. Lássuk be, ez nem a legegészségesebb szokás” – mondta. Majd hozzátette, ma már abból látja, hogy változott-e a súlya, ha szűkebbnek, vagy épp bővebbnek érzi a ruháit.

Egy interjúja során elmondta, hogy szerinte Jennifer Aniston és Halle Berry a legcsinosabb színésznők Hollywoodban, majd hozzátette: régebben valósággal rajongott a nőies Kate Winsletért, akit folyton a súlyával cikiztek, ám ő senki kedvéért nem volt hajlandó ostoba diétákkal sanyargatni magát.

Kate is inkább a rendszeres mozgásra szavaz – az 5 faktoros diéta értelmében heti 5 rövid edzést tart. Így készült a Felkoppintva című film forgatására is: a diéta atyja, Henry Pasternak heti ötszöri, egyenként 25-50 percnyi, kardio- és aerobik gyakorlatokból álló edzést írt elő neki, a forgatás alatt pedig ugrókötelezéssel és súlyzózással tartotta magát fitten.

Korábban heti háromszor sportolt: az edzőteremben általában az ellipszis trénert vagy a jógaórákat választotta, a szabadban pedig sziklamászással vagy túrázással dolgozta le a kalóriákat – utóbbira már férje és kislányaik is elkísérhetik.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X