Főoldal > AKTUÁLIS > Bikiniben mutatta meg magát a szexi szupermodell

Bikiniben mutatta meg magát a szexi szupermodell

bikiniLily AldridgemodellszupermodelltestVictoria's Secret
0

Írta:

Lily Aldridge bikinis fotói egy kis nyarat hoznak a télbe.

Victoria’s Secret modellnek lenni már önmagában is megtiszteltetés, hát még az milyen felemelő, ha valakit az egyik legszexibbnek tartanak az angyalok közül! Lily Aldridge-nek ez is megadatott, no és persze a tökéletes alak is, amit St. Barts szigetén mutatott meg a világnak egy bikinis fotózáson.

Nincs is semmi oka arra, hogy elrejtse mesés alakját, hiszen Lily azon szerencsések közé tartozik, akiknek nem kell takargatniuk tökéletes idomaikat. És bár sokak szerint csak elképesztő diétázással tudja megőrizni vonalait, a modell azt mondja, erről szó sincs. Ő inkább kiegyensúlyozottan táplálkozik, és esze ágában sincs fogyókúrázni vagy koplalni néhány kiló mínuszért.

A 30 éves szépség legfeljebb csak a világszerte nagy érdeklődéssel várt Victoria’s Secret fehérnemű bemutatói előtt figyel oda jobban az étkezésre: ilyenkor nem fogyaszt cukrot és a szénhidrátokkal nagyon óvatos.

Máskor viszont szívesen készít akár steaket, vagy krumplipürét is, hiszen nem hisz abban, hogy bármit is meg kellene tagadnia magától. Ehelyett azt vallja, hogy a bevitt pluszkalóriáktól egy-egy kiadós edzéssel kell megszabadulnia.

A csinos Lily hetente három-négy alkalommal izzad az edzőteremben, de az ott végzett gyakorlatokat bármikor szívesen kiegészíti kedvenceivel, a Pilatesszel, a boksszal vagy a kick-boxszal.

A Victoria’s Secret bemutatói előtt pedig még gyakrabban űzi kedvenc sportjait, ezek mellett pedig száz felülést, lábemeléseket és fenékformáló gyakorlatokat is végez az edzőteremben, például több sorozatnyi guggolást.

Persze a szépséges modellnek is megvan a gyengéje: a többi Victoria’s Secret angyalhoz hasonlóan nagyon szereti a csokoládét. Olykor szívesen kedvez magának egy-két kockányi édességgel, illetve az is előfordul, hogy reggelire csokis protein shake-et fogyaszt.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X