Főoldal > AKTUÁLIS > Emily Blunt áttetsző kék ruhában ment a gálára

Emily Blunt áttetsző kék ruhában ment a gálára

Emily Bluntgálaruhaszínésznő
0

Írta:

A színésznő szettje egyszerre volt retro és dögös.

Különleges ruhában érkezett Emily Blunt a január elején New York City-ben megrendezett National Board Of Review gálára: a 32 éves színésznő egy áttetsző, kék ruhát viselt, ami egyszerre keltett retro hatást, és mutatta szexinek viselőjét. Mármint azok szerint, akiknek tetszett a sztár ruhája, mert bizony olyanok is vannak, akik szerint mást kellett volna választania egy gálára.

Emily viszont úgy tűnik, jól érezte magát a ruhájában, és tudjuk róla, hogy egyébként nemcsak öltözködését veszi nagyon komolyan, hanem azt is, hogy vonalaira se lehessen panasz – mindig is fontosnak tartotta, hogy alakja is megfeleljen az éppen aktuális színészi munkájának. A Sorsügynökség című moziban anno úgy vállalta Elise, a balerina szerepét, hogy azelőtt soha nem balettozott, de mindent megtett a tökéletes balerina külsőért.

„Táncolni tudok ugyan, de azelőtt soha nem volt a lábamon balettcipő. Szóval az, hogy megkaptam a szerepet, tulajdonképpen még könnyű volt. A felkészülés viszont már nehezebb feladatnak bizonyult, kemény edzések vártak rám” – mondta egy interjúban.

Emily-nek 6 hete volt felkészülni Elise szerepére, és nem is vesztegette az értékes időt: hetente hatszor járt személyi edzőjéhez New York City-be, ahol kétórás boot camp edzéseket végeztek. A gyakorlatok közt megtalálható volt többek közt a kardió és a rezisztencia edzés is.

„Kimerítő volt. Az edzéseken megtapasztaltam, mennyire kitartó is vagyok. A cél persze nem az volt, hogy kikészüljek, hanem az, hogy mielőbb olyan legyen a testem, mint egy táncosnőé” – nyilatkozta.

Ha nem készül filmszerepre, a hírességnek akkor is fontos a rendszeres mozgás. Majdnem minden nap sportol valamit, többnyire edzőterembe jár – legalább heti 3-4 alkalommal –, ahová általában férje, John Krasinski kíséri el. „John csodálatos ember, és a legjobb edzőpartner, akit csak ismerek” – mondta korábban.

A színésznő egyébként a jóga és a Pilates nagy rajongója, de személyi edzőjével, AJ Johnsonnal régebben is mindent kipróbált, a túrázástól a kardión és az erősítő gyakorlatokon át az intervallum edzésig.

Amellett, hogy a sportot az élete részének tekinti, Emily az egészséges táplálkozást is természetesnek veszi. „Sok zöldség és gyümölcs kerül az asztalunkra, és persze rengeteg szénsavmentes ásványvizet iszom, anélkül el sem indulok otthonról” – árulta el.

Majd hozzátette, hogy nemcsak az evést és a finom ételeket szereti nagyon, hanem a tévés főzőshow-kat is. Ha szombatonként otthon van, legszívesebben egész nap a Food Networkot nézi, ahonnan gyakran merít inspirációt is.

„Az pedig szerintem butaság, hogy olykor ne férne bele egy kis tészta vagy más szénhidrát, szerintem csak a mértékletességre kell ügyelni. Amikor legutóbb Párizsban voltam, nem tudtam kihagyni a sajtokat és a kenyeret, de úgy érzem, jól tettem” – mesélte egy interjúban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Bükfürdő

Ilyen egy igazán pazar hétvége Bükfürdőn

Írta:
0

Nemrégiben megújult a Greenfield Hotel Golf&Spa: belső tereik felújításra kerültek, újjászületett spa- és wellnessrészlegük, szobáik új, modern és elegáns külsőt kaptak. Ennek apropóján látogattunk el Bükfürdőre, hogy meglessük, milyen egy igazán pazar külsővel rendelkező hotelben eltöltött hétvége.

Kövess Facebook-on!
X