Főoldal > AKTUÁLIS > Szörnyű dolog történt Vanessa Hudgens-szal

Szörnyű dolog történt Vanessa Hudgens-szal

énekesnőgyászszínésznőVanessa Hudgens
0

Írta:

A színésznő gyászol, a közösségi médiában is emlékezett elhunyt édesapjára.

Olykor kicsit mindannyian hajlamosak vagyunk elfelejteni (vagy legalábbis nem gondolni arra), hogy a sztárok is ugyanolyan emberek, mint mi, akiket hozzánk hasonlóan érhetnek jó és rossz dolgok is az életben. Ha elveszítik egyik szerettüket, ugyanúgy gyászolnak és emlékeznek, mint mi.

Vanessa Hudgens nemrég az apukáját, Greget veszítette el, akire az Instagramon is emlékezett. Feltöltötte egy régi, bekeretezett fotójának képét, amin papája tűzoltó-egyenruhában volt, és a kép alá ezt írta: „nyugodj békében, Apa”. A színésznő nagy fájdalmára édesapja már nem érhette meg, ahogyan a Fox csatornán élőben sugárzott Grease musicalben szerepelt, ugyanis az ezt megelőző napon hunyt el.

A High School Musical filmek törékeny alkatú tinisztárját sokan attól féltik, hogy a gyász és a szomorúság miatt még vékonyabb lesz, míg mások azt mondják, nem kell ettől tartani, ugyanis Vanessa nagyon erős lány, meg fog birkózni apukája elvesztésével. És ahogy mondani szokták, az idő majd egy kicsit könnyebbé teszi a dolgokat, de teljes gyógyulást nyilván soha nem hoz majd.

Vanessa egyébként saját magát is kemény lánynak tartja, ami az edzéseire is igaz – ha egy-egy szerep megköveteli, akkor harcos amazonhoz méltóan tudja odatenni magát. Az Álomháború című, 1950-es években játszódó fantasy-thrillerre például az Amerikai Haditengerészet speciális kiképzőtisztjeivel tréningezve készült fel.

A kiképzőtisztek Vanessa szerint nem is fogták vissza magukat: „ez volt a legkeményebb dolog, amivel egész eddigi életemben szembe kellett néznem” – mondta. Majd hozzátette, hogy az öt hónapos felkészítés lelkileg is megedzette. „Ha ilyen keményed edzel, és a végső határaidig el tudsz jutni, azt érzed majd, bármire képes vagy, és ez rengeteg erőt ad” – nyilatkozta a színésznő.

A 164 cm magas Vanessának nemcsak meg kellett erősödnie a forgatáson, hanem számos olyan kihívással is szembe kellett néznie, amivel eddig soha. Ám a legváratlanabb feladatok sem haladták meg az erejét. „Egy olyan fegyvert is el kellett sütnöm, ami általában a tankok hátsó részén található. Ez a legizgalmasabb dolog, amit valaha is átélhet az ember, hihetetlen élmény volt!” – mesélte a fiatal sztár.

Vanessa egyébként fontosnak tartja a rendszeres mozgást, de a hétköznapibb edzésmódszerek híve: hetente 4 vagy 5 alkalommal jár edzőterembe, és szívesen vesz részt például spinning órákon. Emellett lelkesen gyakorolja a Pilatest is – elmondása szerint ettől lett ilyen izmos a hasa.

Ami pedig az étkezést illeti, a színésznő nem diétázik. Inkább arra figyel, hogy mindenből fogyasszon, amit megkíván, persze szigorúan csak kis adagokban. Ez pedig kedvenceire, a csokoládéra és a Cheetosra is vonatkozik.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X