Főoldal > AKTUÁLIS > Diéta helyett csoki? Így őrzi vonalait a szexi Vanessa Hudgens!

Diéta helyett csoki? Így őrzi vonalait a szexi Vanessa Hudgens!

diétaétrendmozgásszínésznő
0

Írta: and

Első ránézésre talán Vanessa Hudgenst is olyan színésznőnek gondolhatnád, aki diétázással tölti az egész életét. Ám a fiatal sztár egy interjúban elárulta, hogy erről szó sincs, sőt: imádja a csokoládét, és az édességekre nem tud nemet mondani. A 22 éves színésznő alakja viszont kifogástalan, amit Zac Efron és a rajongók mellett a divatszakma sem hagyhat […]

Első ránézésre talán Vanessa Hudgenst is olyan színésznőnek gondolhatnád, aki diétázással tölti az egész életét. Ám a fiatal sztár egy interjúban elárulta, hogy erről szó sincs, sőt: imádja a csokoládét, és az édességekre nem tud nemet mondani.

A 22 éves színésznő alakja viszont profimedia-0088701246.jpg ()kifogástalan, amit Zac Efron és a rajongók mellett a divatszakma sem hagyhat figyelmen kívül: Vanessa most – Britney Spears nyomdokaiba lépve – a Candie’s márka arca lett.  

A fiatal sztár saját bevallása szerint a szerencsés géneknek és a rendszeres mozgásnak köszönheti elképesztő vonalait. Ezen kívül próbál egészségesen élni: odafigyel arra, mit és mikor eszik, fogyókúrázni viszont nem akar, és nem is tud.

„Ami az étkezést illeti, bármit megeszek, amit megkívánok, de mindenből csak kis adagokat fogyasztok. Őszintén szólva, amikor diétázni próbáltam, azaz kevesebb szénhidrátot és több proteint ettem, a végén felszedtem pár kilót” – mondta Vanessa egy interjúban. Majd beismerte, hogy a csokoládé mellett még egy gyengéje van: imádja a Cheetost.

Persze azzal ő is tisztában van, hogy bármilyen szerencsés génekkel és gyors anyagcserével rendelkezik valaki, a tömegével bevitt pluszkalóriákat le kell mozogni. Ezért a színésznő is rendszeresen izzad az edzőteremben: minden héten 4-5 alkalommal jár edzeni, körülbelül egy óra hosszára.

„A hasizmaim a Pilatestől lettek ilyenek” – árulta el Vanessa egy korábbi interjújában, majd hozzátette, hogy szívesen végez kardio edzést is. Többek közt imád biciklizni, és a spinning órák lelkes látogatója is.

„Úgy hozom ki magamból a maximumot, hogy mindig az első sorban választok biciklit. Úgy érzem, mögöttem mindenki előre néz, így olyan jól teljesítek, amennyire tőlem telik” – mondta a gyönyörű Vanessa.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X