Főoldal > AKTUÁLIS > Cate Blanchett volt a gála legcsinosabb sztárja

Cate Blanchett volt a gála legcsinosabb sztárja

Cate Blanchetöltözékoscar-díjruhaszépségszínésznő
0

Írta:

Cate Blanchettet választotta egy neves külföldi lap az idei Oscar gála legcsinosabbjává.

Alicia Vikandert, Charlize Theront, Jared Letót, Margot Robbie-t, Rooney Marát, Lady Gagát és Jennifer Lawrence-t is megelőzte a legstílusosabb sztárok listáján Cate Blanchett. Az ausztrál színésznő a Harper’s Bazaar listáján került az első helyre, amit a neves magazin az idei Oscar gála legcsinosabb sztárjait értékelve állított össze.

Azt írják, a kétszeres Oscar-díjas ausztrál színésznő nemcsak a rendezvény vörös szőnyegén lejtett elegánsan világoskék Armani Privé kreációjában, hanem listájuk élére is. Mi is teljesen egyetértünk a magazin szerkesztőivel, és még annyit fűznénk hozzá Cate megjelenéséhez, hogy számunkra abszolút a Jégvarázs Elsa királynőjét idézte ebben a meseszép ruhában – de ezért is csak plusz pont jár tőlünk neki.

A négygyermekes színésznő csodaszép ruhája egyébként az alakját is remekül kiemeli. Cate korábbi interjúiban is elmondta, hogy próbál ügyelni az alakjára, de nincs a legkönnyebb helyzetben, ugyanis három fia és örökbe fogadott kislánya mellett nincs mindig annyi ideje önmagára, amennyit szeretne.

Mivel nincsenek kimondottan kedvenc ételei, hajlamos lehet arra, hogy csak bekapja, amit otthon talál, vagy amit a gyerekei a tányéron hagynak. Ez időspórolás jegyében jó döntés, az egészsége szempontjából viszont kevésbé. Ezt Cate is tudja, és az utóbbi időben igyekszik átgondoltabb étrenddel is tenni azért, hogy egészségét és fittségét még sokáig megőrizhesse.

A hobbit című filmre való tudatos felkészülés jegyében pedig egy dietetikussal is együtt dolgozott, aki segített neki a számára legmegfelelőbb diéta összeállításában. A színésznő egy ideig nem fogyasztott gyümölcsöket, vörös húst, koffeint, alkoholt, és kerülte a glutént tartalmazó élelmiszereket is. Ellenben sok zöldséget, friss alapanyagokból készült salátákat evett, érdekes módon mindig paradicsom nélkül.

A sportra is rendszeresen szakított időt: mivel célja a vékonyságának megőrzése volt, nem pedig az izomépítés, a súlyzós gyakorlatokat hanyagolta. Leggyakrabban ellipszistrénerezett, amit kedvenc mozgásformáival, Pilatesszel, jógával és úszással egészített ki. Ezeket akkor is örömmel csinálja, ha épp nem filmszerepekre készül, hanem csak magára szán egy kis időt.

Ezen kívül pedig a színésznő a családjával, gyerekeivel tölti legszívesebben a szabadidejét. „A srácokkal mindig feltöltődöm, és persze, három fiú és most már a kislányunk is sok energiámat el is veszi, de imádom őket” – nyilatkozta korábban.

Fotó: Harper’s Bazaar


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X