Főoldal > MOZGÁS > Cate Blanchett sztárdiéták helyett a jógára és úszásra esküszik!

Cate Blanchett sztárdiéták helyett a jógára és úszásra esküszik!

Cate Blanchett
0

Írta:

Cate Blanchett szülés után újra szupervékony – mi a titka?Vannak, akiket nem a szülés után megváltozott testalkatuk, hanem mozgásigényük sarkall arra, hogy gyakrabban látogassák a konditermet. Az Oscar-díjas Cate Blanchett életében mindig fontos szerepet játszott a mozgás, ezért áprilisi szülését követően sem hagyott fel a sportolással. Elmondása szerint elsősorban nem a terhesség során rárakódott súlyfelesleg, […]

0013899_1.jpg ()

Cate Blanchett szülés után újra szupervékony – mi a titka?

Vannak, akiket nem a szülés után megváltozott testalkatuk, hanem mozgásigényük sarkall arra, hogy gyakrabban látogassák a konditermet.
Az Oscar-díjas Cate Blanchett életében mindig fontos szerepet játszott a mozgás, ezért áprilisi szülését követően sem hagyott fel a sportolással. Elmondása szerint elsősorban nem a terhesség során rárakódott súlyfelesleg, hanem a mozgás szeretete miatt. A 38 éves színésznő hetente kétszer jár fitneszterembe, emellett rendszeresen jógázik és úszik, a baba emelgetése és cipelése pedig felér egy súlyzós edzéssel. Persze arról sem szabad megfeledkezni, hogy Cate 175 centiméteres testmagasságának köszönhetően az esetleges pluszkilók sem annyira feltűnőek.

Képek forrása: Profimedia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X