Főoldal > AKTUÁLIS > Cate Blanchett dekoltázsa mindent vitt

Cate Blanchett dekoltázsa mindent vitt

Cate Blanchettdekoltázsruhaszínésznősztár
0

Írta:

A 47 éves színésznő bevállalta: így jelent meg egy londoni rendezvényen.

Mi, földi halandók a legtöbbször tartunk attól, hogy különleges ruhákat, vagy esetleg egy merészen dekoltált darabot viseljünk egy-egy jeles eseményen. Nem úgy a hollywoodi sztárok! Cate Blanchett például ebben a fodros vállú, felül bézs színű, alul fekete, derekán vörös szalaggal átkötött Gucci ruhában tündökölt egy londoni gálavacsorán.

De az összhatást szinte senki sem dicsérte, mert mind a vendégek, mind a fotósok tekintete megakadt a 47 éves színésznő dekoltázsán. A merész kivágás a kétszeres Oscar-díjas sztár hasáig húzódott, és bizony kihangsúlyozta, amit ki lehetett – többek közt a híresség vékony alakjára is segített felhívni a figyelmet.

Korábbi interjúiban is elmondta, hogy próbál ügyelni a vonalaira, de nincs a legkönnyebb helyzetben, ugyanis három fia és örökbe fogadott kislánya mellett nincs mindig annyi ideje önmagára, amennyit szeretne.

Mivel nincsenek kimondottan kedvenc ételei, hajlamos lehet arra, hogy csak bekapja, amit otthon talál, vagy amit a gyerekei a tányéron hagynak. Ez időspórolás jegyében jó döntés, az egészsége szempontjából viszont kevésbé. Ezt Cate is tudja, és az utóbbi időben igyekszik átgondoltabb étrenddel is tenni azért, hogy egészségét és fittségét még sokáig megőrizhesse.

A hobbit című filmre való tudatos felkészülés jegyében pedig egy dietetikussal is együtt dolgozott, aki segített neki a számára legmegfelelőbb diéta összeállításában. A színésznő egy ideig nem fogyasztott gyümölcsöket, vörös húst, koffeint, alkoholt, és kerülte a glutént tartalmazó élelmiszereket is. Ellenben sok zöldséget, friss alapanyagokból készült salátákat evett, érdekes módon mindig paradicsom nélkül.

A sportra is rendszeresen szakított időt: mivel célja a vékonyságának megőrzése volt, nem pedig az izomépítés, a súlyzós gyakorlatokat hanyagolta. Leggyakrabban ellipszistrénerezett, amit kedvenc mozgásformáival, Pilatesszel, jógával és úszással egészített ki. Ezeket akkor is örömmel csinálja, ha épp nem filmszerepekre készül, hanem csak magára szán egy kis időt

Ezen kívül pedig a színésznő a családjával, gyerekeivel tölti legszívesebben a szabadidejét. „A srácokkal mindig feltöltődöm, és persze, három fiú és most már a kislányunk is sok energiámat el is veszi, de imádom őket” – nyilatkozta korábban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X