Főoldal > AKTUÁLIS > Cate Blanchett bikiniben pancsolt

Cate Blanchett bikiniben pancsolt

bikiniCate Blanchettgyerekszínésznősztár
0

Írta:

A 47 éves színésznőt Ausztráliában kapták lencsevégre.

Mint minden anyuka, Cate Blanchett is élvezi, ha egy kis időt férjével és gyerekeivel tölthet. A 47 éves színésznőt legutóbb Ausztráliában, Portsea Springsben fotózták le, amint épp szeretteivel pancsolt: férje és három fia mellett a mamája is elkísérte őt a családi élménynapra. A középpontban viszont nem ők álltak, hanem a család 18 hónapos örökbe fogadott kislánya, Edith, aki láthatóan élvezte a medence kellemes vizében a pancsikolást.

A kétszeres Oscar-díjas színésznőn látszott, mennyire boldoggá teszi, hogy családjával, és különösen a tündéri kislánnyal töltheti az idejét: arcáról egy pillanatra sem tűnt el a boldog mosoly, ami még természetesebb volt azáltal, hogy Cate nem is sminkelt aznap (a medencébe különben teljesen felesleges is lett volna).

A világsztár fekete, kétrészes, sportos fürdőruhát választott a pancsoláshoz, ami remekült állt vékony alakján. Korábbi interjúiban is elmondta, hogy próbál ügyelni az alakjára, de nincs a legkönnyebb helyzetben, ugyanis három fia és örökbe fogadott kislánya mellett nincs mindig annyi ideje önmagára, amennyit szeretne.

Mivel nincsenek kimondottan kedvenc ételei, hajlamos lehet arra, hogy csak bekapja, amit otthon talál, vagy amit a gyerekei a tányéron hagynak. Ez időspórolás jegyében jó döntés, az egészsége szempontjából viszont kevésbé. Ezt Cate is tudja, és az utóbbi időben igyekszik átgondoltabb étrenddel is tenni azért, hogy egészségét és fittségét még sokáig megőrizhesse.

A hobbit című filmre való tudatos felkészülés jegyében pedig egy dietetikussal is együtt dolgozott, aki segített neki a számára legmegfelelőbb diéta összeállításában. A színésznő egy ideig nem fogyasztott gyümölcsöket, vörös húst, koffeint, alkoholt, és kerülte a glutént tartalmazó élelmiszereket is. Ellenben sok zöldséget, friss alapanyagokból készült salátákat evett, érdekes módon mindig paradicsom nélkül.

A sportra is rendszeresen szakított időt: mivel célja a vékonyságának megőrzése volt, nem pedig az izomépítés, a súlyzós gyakorlatokat hanyagolta. Leggyakrabban ellipszistrénerezett, amit kedvenc mozgásformáival, Pilatesszel, jógával és úszással egészített ki. Ezeket akkor is örömmel csinálja, ha épp nem filmszerepekre készül, hanem csak magára szán egy kis időt.

Ezen kívül pedig a színésznő a családjával, gyerekeivel tölti legszívesebben a szabadidejét. „A srácokkal mindig feltöltődöm, és persze, három fiú és most már a kislányunk is sok energiámat el is veszi, de imádom őket” – nyilatkozta korábban.

Fotó: Daily Mail

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X