Főoldal > AKTUÁLIS > Eva Mendes így ünnepelte szülinapját Ryan Goslinggal

Eva Mendes így ünnepelte szülinapját Ryan Goslinggal

Eva MendesRyan Goslingszerelemszínésznőszületésnap
0

Írta:

A gyönyörű színésznő igazán különleges luxusajándékot kapott párjától.

Eddig is szívesen cseréltünk volna Eva Mendessel, de miután megtudtuk, mivel lepte meg őt 42. születésnapja alkalmából szerelme, Ryan Gosling, végképp örömmel lennénk a helyében (akár csak egyetlen napra is). A sztárpár ugyanis egyéves kislányukkal, Esmeraldával Frank Sinatra Palm Springs-i nyaralóját bérelte ki.

Négy napra költöztek be a négy szobával, hét fürdőszobával, medencés részleggel és stúdióval is rendelkező 1947-ben épült ingatlanba, aminek egyik mosogatóján állítólag még mindig ott van az a horpadás, amit az ikonikus színész-énekes egy pezsgősüveggel okozott egyszer, amikor Ava Garnerrel összekaptak.

Ryan Gosling valószínűleg egy pillanatig sem sajnálta ezért a négynapos minivakációért a több mint tízezer dolláros bérleti díjat, hiszen többször is elmondta, mennyire imádja a kedvesét. Számára Eva a tökéletes nő, és mindazt, amit egy nőben kereshetett, Evában megtalálta.

Gyönyörű barátnője pedig nemcsak külsejével, hanem laza és optimista hozzáállásával, valamint humorával is rabul ejthette a lányok egyik kedvenc színészét. Bár már elmúlt negyven, sőt, 42 éves is, a szexi színésznőt nem a kora érdekli, hanem inkább arra törekszik, hogy elfogadja a testét, annak változásait.

Amin pedig változtathat, azt meg is teszi, persze itt elsősorban nem a plasztikai- és kozmetikai kezelések tömkelegére gondolunk, hanem inkább arra, hogy odafigyel magára, a rendszeres sportra és az egészséges étkezésre.

Korábban azt nyilatkozta, hogy a kenyeret és a tésztaféléket nem tudja, és nem is akarja megtagadni magától, szerinte inkább a mértékletesség a titok nyitja, illetve az, hogy kedvenceit olykor egészségesebb alternatívákkal tudja helyettesíteni.

„Ha kétségeid vannak, válaszd a sötétebbet! Én ezért kerülöm a fehér tésztát, a fehér kenyeret és a fehér rizst” – árulta el a szexi sztár, akiről köztudott, hogy kávéja után elmajszol egy-egy csokis kekszet. Erről nem hajlandó lemondani.

Eva sokáig az 5 faktoros diétát követte, melynek értelmében napi ötszöri étkezés során juthat hozzá a szükséges tápanyagokhoz, mint például fehérjékhez, rostokhoz, ballasztanyagokhoz, illetve némi szénhidráthoz és zsírhoz.

A diétához heti öt, alkalmanként 25 perces edzés társul. Ennek során 5 perc kardió bemelegítést 5 perc felsőtest-, majd ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés követ. Ezután 5 perc popsi- és hasizom-erősítés, és zárásként 5 perc kardió jön.

Rengeteg elfoglaltsága, valamint az utazások és forgatások miatt viszont nem tud mindennap időt szakítani az ötszöri étkezésre és az edzésekre, de egy interjúban hangsúlyozta: igyekszik heti három-négy alkalommal mozogni.

„Kis súlyokkal végzek gyakorlatokat, nem túl sok ismétléssel, hogy az egész testem átmozgathassam. Ami pedig a kardió edzést illeti, általában sprintelek” – mondta. Majd hozzátette: körülbelül 35 percet szán a kardióra, majd egy órán keresztül edz a fent említett kis súlyokkal. Emellett a jógáért is rajong, ami testének és lelkének is jót tesz.

Eva önbizalomnövelő tippjei

Gyakran érzed úgy, hogy nincs önbizalmad? Akkor kövesd Eva egyszerű tippjeit, a változás pedig gyorsan szembetűnő lesz majd! „Kiiktattam két szót az életemből: nincs megbánás, és nincs muszáj. Ezen kívül sosem mondok magamra olyat, amit nem mondanék a barátaimnak. Ha pedig bókolnak nekem, azt mindig elfogadom, akkor is, ha legbelül nem értek egyet a dicsérettel” – mondta korábban.

Fotó: People, Hollywood Life


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X