Főoldal > AKTUÁLIS > Imádja a szénhidrátot, mégis szupercsinos Eva Mendes!

Imádja a szénhidrátot, mégis szupercsinos Eva Mendes!

edzésegészségétrendmozgás
0

Írta: and

Elmondása szerint furcsa pillantások szegeződnek rá, ha kenyeret majszol egy étteremben, ám ez Eva Mendes szerint egy kicsit sem meglepő, ugyanis a Halálos iramban mozik, A randiguru, A szellemlovas és a Nők című filmek sztárja imádja a szénhidrátokat. A 37 éves Eva nemrég egy külföldi magazinnak beszélt arról, hogy odafigyel ugyan az egészséges étkezésre, a […]

Elmondása szerint furcsa pillantások szegeződnek rá, ha kenyeret majszol egy étteremben, ám ez Eva Mendes szerint egy kicsit sem meglepő, ugyanis a Halálos iramban mozik, A randiguru, A szellemlovas és a Nők című filmek sztárja imádja a szénhidrátokat.

A 37 éves Eva nemrég egy külföldi magazinnak beszélt arról, hogy odafigyel ugyan az egészséges étkezésre, a kenyeret és a tésztaféléket viszont mégsem tudja – és nem is akarja – megtagadni magától.

A mértékletességre viszont nagyon figyel, emellett kedvenceiből általában az egészségesebb változatokat választja. „Ha kétségeid vannak, válaszd a sötétebbet! Én ezért kerülöm a fehér tésztát, a fehér kenyeret és a fehér rizst” – árulta el a szexi sztár, akiről köztudott, hogy kávéja után elmajszol egy-egy csokis kekszet, amiről nem hajlandó lemondani.

Eva tehát nem hisz a szigorú diétákban: számára lényeges, hogy megfelelően táplálhassa a testét, emellett pedig kellő mennyiségű ásványvizet is fogyaszthasson. „Nem eszem húst, de odafigyelek arra, hogy sok hal és barna rizs kerüljön a tányéromra” – mondta.

A színésznő korábban az 5 faktoros diétát követte, melynek értelmében napi ötszöri étkezés során juthat hozzá a szükséges tápanyagokhoz, mint például fehérjékhez, rostokhoz és ballasztanyagokhoz, illetve némi szénhidráthoz és zsírhoz.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez!

A diétához heti öt, alkalmanként 25 perces edzés társul. Ennek során 5 perc kardio bemelegítést 5 perc felsőtest-, majd ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés követ. Ezután 5 perc popsi- és hasizom-erősítés, és zárásként 5 perc kardio jön.

Eva azt is elárulta a vele készült friss interjúban, hogy rengeteg elfoglaltsága, illetve most új filmje, a The Place Beyond The Pines forgatása miatt nem tud minden nap időt szakítani az edzésekre, de igyekszik heti három-négy alkalommal mozogni.

„Kis súlyokkal végzek gyakorlatokat, nem túl sok ismétléssel, hogy az egész testem átmozgathassam. Ami pedig a kardio edzést illeti, általában sprintelek” – mondta. Majd hozzátette: körülbelül 35 percet szán a kardióra, majd egy órán keresztül edz a fent említett kis súlyokkal.

Emellett a gyönyörű színésznő a jógáért is rajong: minden héten két alkalommal jár jógaoktatójához, ahol személyre szabott programja segítségével átmozgathatja és ellazíthatja testét. „Ha túl merevek az izmaim a sok futástól, a jóga segítségével lelazítjuk” – tette hozzá.

A híresség külsejét tekintve nem szépségére, és nem is vékonyságára a legbüszkébb, hanem formás, hosszú karjaira: „ezeket a papámtól örököltem, de szerencsére nem olyan szőrösek, mint az ő karjai” – tréfálkozott a sztár. Majd hozzátette: belső tulajdonságait illetően azt szereti magában leginkább, hogy figyelembe veszi mások érzéseit, és törődik a többiekkel is.

Attól viszont gyakran megrémül, hogy sokan példaképnek nevezik őt, hiszen elmondása szerint még ő maga is fejlődik. „De minden nőt bátoríthatok, hogy szeressék magukat, és inkább ünnepeljék az erejüket, mint szomorkodjanak, hogy mi mindenük nincs” – állítja a gyönyörű Eva Mendes.

+1 fitnesz titok Eváról:
A színésznő az egyik legnépszerűbb sportmárka EasyTone edzőcipőit viseli a mindennapokon, hiszen így akkor is sokat tehet fittsége megőrzéséért, ha épp nincs ideje edzőterembe menni. „A forgatással és utazással eltöltött hosszú napok alatt nem mindig jut idő egy kiadós edzésre, ki kell használni azt kevés lehetőséget, amit lehet. Ezért szeretek legjobban ebben a cipőmben túrázni vagy kutyát sétáltatni” – árulta el.

Fotó: Profimedia.hu

Látogass el Sárvárra! – 7 ok, amiért érdemes

Irány Zalakaros – Meríts erőt a természet csodáiból!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X