Főoldal > AKTUÁLIS > Eva Mendes babát vár?

Eva Mendes babát vár?

diétaEva Mendesfogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Egy ideje azt suttogják Hollywoodban, hogy Eva Mendes nem ok nélkül cserélte bővebb fazonú cuccokra ruhatár&

Egy ideje azt suttogják Hollywoodban, hogy Eva Mendes nem ok nélkül cserélte bővebb fazonú cuccokra ruhatárának szűkebb darabjait. Az ok egyesek szerint persze az, hogy kisbabát vár, és ezen találgatásoknak nemrég a híresség is további alapot adott.

A Halálos iramban filmek színésznője ugyanis február elején Los Angeles repülőterére érkezve nem akart átmenni a rutineljárásnak számító testszkenneren, mondván, hogy az röntgensugarakat bocsát ki, ami árthat születendő gyermekének.

Egyesek szerint ez egyértelmű jelzés, hogy a világsztár babát vár. Mások viszont úgy gondolják, Eva füllentett, mert épp sietett, és esze ágában sem volt további perceket veszíteni – azzal együtt, hogy szerintünk a magyarázkodással több ideje ment el, mintha átsétál a testszkenneren.

A 39 éves sztár később cáfolta, hogy várandós lenne. Megbízottja révén azt is megüzente a lapoknak, hogy egyáltalán nem nagy dolog részéről a testszkenner elutasítása, ugyanis eddig is a kézi motozást választotta ehelyett.

Sokakban viszont inkább az a kérdés merül fel, hogy ha mégis babát vár, ki lehet a kicsi apukája. A legesélyesebb jelölt Ryan Gosling, akivel a szexi sztár 2011-ben jött össze, de kapcsolatuk állítólag decemberben véget ért.

Ez persze egyáltalán nem biztos, az is lehet, hogy csak tisztába kell jönniük azzal, mit is éreznek egymás iránt. És amíg ezt nem tisztázzák, addig szerintünk sem érdemes bejelenteni egy esetleges terhességet.

Eva egyébként – bármilyen hihetetlen is – március ötödikén ünnepli majd negyvenedik születésnapját. Nyilván számára sem leányálom az öregedés, de évekkel ezelőtt úgy döntött, nem az idő múlása miatti szomorkodásra helyezi a hangsúlyt, inkább elfogadja a testét, annak változásait.

Amin pedig változtathat, azt meg is teszi, persze itt elsősorban nem a plasztikai- és kozmetikai kezelések tömkelegére gondolunk, hanem inkább arra, hogy odafigyel magára, a rendszeres sportra és az egészséges étkezésre.

eva2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Korábban azt nyilatkozta, hogy a kenyeret és a tésztaféléket nem tudja, és nem is akarja megtagadni magától, szerinte inkább a mértékletesség a titok nyitja, illetve az, hogy kedvenceit olykor egészségesebb alternatívákkal tudja helyettesíteni.

„Ha kétségeid vannak, válaszd a sötétebbet! Én ezért kerülöm a fehér tésztát, a fehér kenyeret és a fehér rizst” – árulta el a szexi sztár, akiről köztudott, hogy kávéja után elmajszol egy-egy csokis kekszet. Erről nem hajlandó lemondani.

Eva sokáig az 5 faktoros diétát követte, melynek értelmében napi ötszöri étkezés során juthat hozzá a szükséges tápanyagokhoz, mint például fehérjékhez, rostokhoz, ballasztanyagokhoz, illetve némi szénhidráthoz és zsírhoz.

A diétához heti öt, alkalmanként 25 perces edzés társul. Ennek során 5 perc kardió bemelegítést 5 perc felsőtest-, majd ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés követ. Ezután 5 perc popsi- és hasizom-erősítés, és zárásként 5 perc kardió jön.

Rengeteg elfoglaltsága, valamint az utazások és forgatások miatt viszont nem tud mindennap időt szakítani az ötszöri étkezésre és az edzésekre, de egy interjúban hangsúlyozta: igyekszik heti három-négy alkalommal mozogni.

„Kis súlyokkal végzek gyakorlatokat, nem túl sok ismétléssel, hogy az egész testem átmozgathassam. Ami pedig a kardió edzést illeti, általában sprintelek” – mondta. Majd hozzátette: körülbelül 35 percet szán a kardióra, majd egy órán keresztül edz a fent említett kis súlyokkal. Emellett a jógáért is rajong, ami testének és lelkének is jót tesz.

Eva önbizalomnövelő tippjei

Gyakran érzed úgy, hogy nincs önbizalmad? Akkor kövesd Eva egyszerű tippjeit, a változás pedig gyorsan szembetűnő lesz majd! „Kiiktattam két szót az életemből: nincs megbánás, és nincs muszáj. Ezen kívül sosem mondok magamra olyat, amit nem mondanék a barátaimnak. Ha pedig bókolnak nekem, azt mindig elfogadom, akkor is, ha legbelül nem értek egyet a dicsérettel” – mondta korábban.

Nézd meg, Eva Mendes milyen gyönyörű ruhakollekciót dobott piacra!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X