Főoldal > AKTUÁLIS > Drew Barrymore válik

Drew Barrymore válik

Drew Barrymoreházasságszerelemszínésznősztárválás
0

Írta:

A 41 éves színésznő és férje hivatalosan is külön utakon folytatják életüket.

Korábbi sikertelen kapcsolatai és villámházasságai után úgy tűnt, Drew Barrymore megtalálta az igazit Will Kopelman személyében, és hogy kapcsolatukat senki és semmi nem teheti tönkre. Nem így lett: a pár külön utakon folytatja, és nemrég tudatták a világgal, hogy hivatalosan is el fognak válni.

A 41 éves színésznő 2012-ben ment hozzá a művészeti konzultánsként dolgozó Kopelmanhez, akivel két kislányuk született: Frankie 3 esztendős, Olive pedig 1 éves. A színésznő és leendő exférje persze mindennél jobban szeretik a lányokat, és továbbra is az ő érdekeiket tekintik a legfontosabbnak, ezért valószínűleg minél gyorsabban, ugyanakkor békés úton szeretnének elválni.

Drew egyébként elég optimista, erős nő (a gyerekei miatt annak is kell maradnia), és úgy érzi, ha túl lesz ezen a nehéz időszakon, biztosan jó dolgok várnak rá. Sokan attól félnek, belefogy a nehézségekbe, de mások nem tartanak attól, hogy alakja drasztikusan megváltozna.

Apropó fogyás, a világsztár második gyermeke születése után is szépen visszanyerte a vonalait. Pedig Ellen DeGeneres műsorában arról beszélt, még várandósan, hogy minden ételt kíván úgy általában véve. „Mindent megeszek, ami nem túl egészséges. Most többet híztam, mint az első terhességem alatt. A dokim szerint egy kicsit vissza kellene fognom magam” – ismerte be.

A színésznő hozzátette, hogy el is csodálkozott az orvosa tanácsán, hiszen jól érzi magát, és azt hitte, most is mindent remekül csinál. „Beleférek a kismamanacikba, mármint kicsit szorítanak itt-ott a farmerek, de fel tudom húzni őket. De tudjátok, mit? Kilenc hónapig tart a kilók felszedése, és majd a leadásuk is ennyi ideig fog tartani – most egyszerűen élvezni akarom a tésztákat” – magyarázta Drew.

A színésznő tehát nem tagadott meg magától semmit, amit megkívánt, a pluszkilókkal pedig csak a szülés után foglalkozott. Első gyermeke, Olive születése után sem sürgette a fogyást – akkor csaknem 20 kilót szedett fel, amitől Kimberly Snyder dietetikus segítségével szabadult meg.

„Megváltoztatta a táplálkozási szokásaimat. Élvezem az étkezéseket, de sokkal egészségesebb falatok kerülnek a tányéromra. Sok zöldséget, gyümölcsöt, teljes kiőrlésű gabonaféléket eszem. A zöld smoothie-ját pedig minden reggel megiszom, és nagyon szeretem” – árulta el 2013-ban.

„Ez nemcsak finom, hanem könnyű is elkészíteni. Már szinte zöld smoothie-fanatikus vagyok, ami tényleg ízletes, feltölt energiával, és hozzájárul ahhoz, hogy az emésztésem is rendben legyen. Kimtől megtanultam, hogyan lehetek önmagam, csak még jobb verzióban. Most nagyon boldog vagyok” – lelkendezett a világsztár.

A színésznő egyébként terhességei alatt sem hagyott fel a mozgással: jógázott, gyalogolt, de mindig csak annyit, ami neki és a babának is jól esett. Első terhessége alatt nagy pocakkal is látogatta kedvenc jógastúdióját, amit valószínűleg a második várandóssága alatt sem egyszer ejtett útba. A szülés után pedig újra kedvére váltogatta kedvenc mozgásformáit, vagyis táncolt, jógázott, pilatesezett vagy úszott.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X