Főoldal > AKTUÁLIS > Meglepő fotó Drew Barrymore-ról

Meglepő fotó Drew Barrymore-ról

diétaDrew Barrymorefogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

A nagy díjátadó gálák másnapján a legtöbb sztár szeret sokáig aludni, és ha

A nagy díjátadó gálák másnapján a legtöbb sztár szeret sokáig aludni, és ha kimozdulnak is otthonról, szinte biztos, hogy hatalmas napszemüveg mögé rejtik fáradt arcukat. Drew Barrymore viszont nem így tett: a 38 éves színésznő a Golden Globe gála másnapján, reggel 9-kor már Los Angeles utcáit rótta, minimális sminkben.

Kényelmes ruháiban, méretes kabátjában nem takarta el a hasát, így a róla készült képeken jól látszik, hogy már növekszik a pocakja. A bájos sztár állítólag ismét kislányt hord a szíve alatt – erre nemrég ő maga is utalt, majd megerősítette a sajtónak a hírt.

Ellen DeGeneres műsorában pedig arról beszélt, hogy nincs olyan étel, amit különösen kívánna, egyszerűen az ételt kívánja, úgy általában véve. „Mindent megeszek, ami nem túl egészséges. Most többet híztam, mint az első terhességem alatt. A dokim szerint egy kicsit vissza kellene fognom magam” – ismerte be.

A színésznő hozzátette, hogy el is csodálkozott az orvosa tanácsán, hiszen jól érzi magát, és azt hitte, most is mindent remekül csinál. „Beleférek a kismamanacikba, mármint kicsit szorítanak itt-ott a farmerek, de fel tudom húzni őket” – mondta a remek humorú sztár.

„De tudjátok, mit? Kilenc hónapig tart a kilók felszedése, és majd a leadásuk is ennyi ideig fog tartani – most egyszerűen élvezni akarom a tésztákat” – magyarázta Drew, aki a Golden Globe után nem after partizni ment, hanem a híres Beverly Hills-i Mulberry Street pizzériába, ahonnan egy képet is posztolt rajongóinak.

A színésznő tehát nem tagad meg magától semmit, amit megkíván, és valószínűleg tartani fogja magát ahhoz a meggyőződéséhez, hogy a pluszkilókkal ráér a szülés után foglalkozni. Első gyermeke, az immár 15 hónapos Olive születése után sem sürgette a fogyást – akkor csaknem 20 kilót szedett fel, amitől Kimberly Snyder dietetikus segítségével szabadult meg.

„Megváltoztatta a táplálkozási szokásaimat. Élvezem az étkezéseket, de sokkal egészségesebb falatok kerülnek a tányéromra. Sok zöldséget, gyümölcsöt, teljes kiőrlésű gabonaféléket eszem. A zöld smoothie-ját pedig minden reggel megiszom, és nagyon szeretem” – árulta el 2013-ban.

drew2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Ez nemcsak finom, hanem könnyű is elkészíteni. Már szinte zöld smoothie-fanatikus vagyok, ami tényleg ízletes, feltölt energiával, és hozzájárul ahhoz, hogy az emésztésem is rendben legyen. Kimtől megtanultam, hogyan lehetek önmagam, csak még jobb verzióban. Most nagyon boldog vagyok” – lelkendezett a világsztár.

A színésznő egyébként sem első terhessége, sem mostani várandóssága alatt nem hagyott fel teljesen a mozgással: jógázik, gyalogol, de mindig csak annyit, ami neki és a babának is jól esik.

Első terhessége alatt nagy pocakkal is látogatta kedvenc jógastúdióját, amit valószínűleg most is így tervez. A szülés után pedig újra kedvére váltogatta kedvenc mozgásformáit, vagyis táncolt, jógázott, pilatesezett vagy úszott.

Nézd meg, mit mesél Drew a terhességről! Igazán inspiráló.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X