Figyelem, felnőtt tartalom!

Az ön által megtekinteni kívánt tartalom a kiskorúakra káros hatással lehet.
Használjon szűrőprogramot, ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férhessen hozzá kiskorú.

Főoldal > AKTUÁLIS > Eltűntnek hitt pucér képek a 20 éves Madonnáról

Eltűntnek hitt pucér képek a 20 éves Madonnáról

fotómadonnameztelenmeztelen fotópucér
0

Írta:

A képek 36 évvel ezelőtt készültek az akkor 20 éves Madonnáról.

Madonna mindig is magabiztosan mutatta meg magát, legyen szó akár estélyi ruhás fotózásról, akár kihívó fényképek készítéséről. Ezt bizonyítják a következő, a nemzetközi sajtóban csak „elveszett meztelen képekként” emlegetett felvételek is, amiket még 1979-ben New Yorkban készítettek a későbbi világsztárról. Ennek már 36 éve, és gyors fejszámolás után kiderül, hogy akkor még csak 20 éves volt.

A képeket Martin H. M. Schreiber készítette, aki aktfotó workshopot tartott a városban – ekkor találkozott össze a művésznővel, aki akkortájt még elsősorban modellkedéssel foglalkozott. A fotóssal annyira egy hullámhosszra kerültek, hogy egy időre szeretők is lettek – persze csak állítólag, ezt Madonna tudtunkkal nem erősítette meg.

Azt viszont nem is kell megerősítenie, hogy nemcsak akkoriban vette komolyan vékonysága megőrzését, hanem manapság is figyel erre. Rajongói szerint nem is kell az alakja miatt aggódnia, hiszen ötvenes éveiben is őrzi remek formáját.

Az énekesnő minden nap sportol valamit, kedvencei a jóga, a Pilates, az aerobik, a zumba és a tánc. Ezek mellett az utóbbi években a futást is megszerette, és jó idő esetén Los Angeles-ben, vagy akár tengerparti vakációi során is a homokban kocog. Ezzel nemcsak érdekesebbé teszi ezt a sportot, hanem akár 1.6-szor annyi kalóriát éget, mintha sima terepen futna.

Étrendjében ragaszkodik az egészséges élelmiszerekhez, friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz, illetve kedvenc italához, a kókuszvízhez. Reggelire legszívesebben eperlekváros pirítóst fogyaszt, de az epret frissen szedve is nagyon szereti.

Ami pedig a fent említett kókuszvizet illeti, ez valóban igazi „csodaszer”. Nemcsak hidratálja és revitalizálja a szervezetet, hanem még a fogyást is segíti, sportolás után pedig fokozottan ajánlott. Nem véletlen, hogy Madonna mellett számos szexi világsztár is rendszeresen issza, például Jessica Simpson, Gwyneth Paltrow, Courtney Cox, Rihanna és Kate Bosworth.

Egyesek szerint, ha mégis felszalad rá néhány kiló, a vérfarkas diétát veti be. Ez azon alapul, hogy a Hold hatása ugyanolyan a szervezetünkben lévő vízre, mint a tengerek, óceánok vizére. A 2-6 napig tartó diétát újholdkor vagy teliholdkor kell elkezdeni, és 24 órán át csak gyümölcs- és zöldségleveket, illetve vizet fogyaszthatunk. Növekvő Holdkor még gyakorolnunk kell némi önmegtartóztatást, de fogyó Holdnál már bátran válogathatunk kedvenceink közül, és ilyenkor az edzőteremben sem kell annyira belehúznunk.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X