Főoldal > AKTUÁLIS > Madonnát majmolja Gwyneth Paltrow?

Madonnát majmolja Gwyneth Paltrow?

diétaedzésfitneszfogyásgasztromozgássztártáplálkozás
0

Írta: and

A hollywoodi sztárok körében már-már megszokott dolognak számít, ha változtatnak a külsej&

A hollywoodi sztárok körében már-már megszokott dolognak számít, ha változtatnak a külsejükön egy-egy szerep vagy fotózás kedvéért, de arra azért felkapjuk a fejünket, ha a hírességek egyik kollégájukká vagy kolléganőjükké „változnak át”.

Ez történt nemrég Gwyneth Paltrow-val is, aki Madonnát is megszemélyesítette, méghozzá a Max Factornak készített beauty kampányban. Az egyik külföldi lap összefoglalója szerint Gwyneth az ötvenes, hatvanas, hetvenes és nyolcvanas évek legjelentősebb szépségikonjaivá változott át, így Audrey Hepburnt, Brigitte Bardot-t, Farrah Fawcettet és Madonnát alakította a fotózáson.

„Gwyneth volt a kreatív inspirációnk, akit sminktermékeink segítségével alakítottunk át a különböző évtizedek hősnőivé” – nyilatkozta a kampány kapcsán Caroline Barnes, a Max Factor sminkmestere. Majd azt is elmondta, hogy a fotók nagyszerűsége szerinte abban rejlik, hogy nem másolni akarták a régebbi korok szépségideáljait, hanem „egy kis modern csavart” is vittek mindegyik fotó elkészítésébe.

A képek kapcsán a legtöbbünknek azonnal feltűnik, hogy a 41 éves színésznő remek formában van – továbbra is tartja alacsony szénhidráttartalmú, glutén- és tejtermékmentes étrendjét, ami elmondása szerint mégis ízletes és változatos étkezéseket tesz lehetővé.

gwyneth2.jpg ()

A kétgyerekes sztáranyuka sosem hagyja ki a reggelit, melynek során általában zöldséges omlettet eszik, füstölt lazaccal, szardíniával, avokádóval és gluténmentes kenyérrel. Ebédre és vacsorára általában szintén halféle kerül a tányérjára, friss zöldségekkel és salátával.

Annak ellenére, hogy sokan kritizálják azért, mert gyerekei elé is ilyen ételeket tesz, Gwyneth úgy érzi, jól döntött, amikor az egész családot erre az étrendre állította át. Azt mondja, Apple és Moses egészségesek, aktívak, boldogok és kiegyensúlyozottak. Neki pedig anyukaként kötelessége azon fáradozni, hogy ez így menjen tovább.

A színésznő nemcsak a diétára, hanem a megfelelő edzésprogramra is odafigyel. Ebben a sztáredző Tracy Anderson segít neki, akivel a tánc és az aerobik elemeit is beépítik 10 naponta változó edzésprogramjába. Emellett rendszeresen jógázik is, ami tapasztalatai szerint testét, lelkét és gondolkodását is formálja.

A lelki megerősítésre pedig az elmúlt időszakban biztosan szüksége is volt, mivel nemrég véget ért házassága a Coldplay frontemberével, Chris Martinnal. A párnak állítólag nem voltak konfliktusai, a válást is békésen igyekeznek rendezni. Mégis fontos lehet számukra, hogy valamiből erőt meríthessenek, hiszen egy válás semmilyen körülmények között nem kellemes dolog, és fontos, hogy a változásokat a lehető legjobban éljék meg.

Gwyneth a barátai szerint a gyerekekből, a munkából és a rendszeres jógaórákból merít erőt, illetve fontosak számára a barátnőivel töltött órák is. Nemrég Cameron Diazzal vacsorázott, akihez hosszú ideje tartó barátság fűzi, és aki mindig is kiállt mellette – legutóbb válása kapcsán dicsérte barátnője viselkedését, együttműködő természetét és pozitív hozzáállását. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X