Főoldal > AKTUÁLIS > A HELL nem vár tovább a nyárra – új nyári ízekkel tér vissza a Summer Cool!

A HELL nem vár tovább a nyárra – új nyári ízekkel tér vissza a Summer Cool!

energiaitalfolyadékkoffeinnyár
0

Írta:

A piacvezető energiaital-gyártó HELL ENERGY az elmúlt években minden nyári és téli szezonra limitált ízű energiaitalt dobott piacra.

A 2016-os HELL Summer Cool-k már kaphatóak. A pink guava és a málna-lime ízű energiaitalok nem csak ízükben, de csomagolásukban is tökéletesen visszaadják a nyár hangulatát.

Ki ne szeretne a nyárra energiával feltöltődni? Ezen a nyáron nem csak a napfény, de a HELL ENERGY is gondoskodik erről, hisz idén is valami újdonsággal rukkolt elő a piacvezető energiaital gyártó. A legújabb limitált Summer Cool energiaitalai idén is üdítő gyümölcsös – málna-lime és pink guava – ízeivel a hosszú, forró nyári napok tökéletes kiegészítői. A tartósítószer-mentes hűsítő italok alkoholmentes koktélok alapjaként nem csak energiával töltenek fel, de bármelyik bulin megállod velük a helyedet.

A HELL termékekre már megszokott elegáns, letisztult design az idei limitált italoknál is megjelenik a rájuk jellemző magas minőséggel együtt, mindemellett tökéletesen párosul a szezon vidám színvilágával és visszaadja a nyár hangulatát.

Az újdonságok a megszokott minőségben, 32 mg / 100 ml koffeintartalommal készülnek és májustól elérhetőek a boltokban.

A Hell mellett a XIXO is ismét újdonsággal rukkolt elő. Az ásványvizek főszezonjára az ízvizeinél, az eddigi kedvelt két íz, a citrom-lime és az eper-málna mellé idén új íz-párost, a mandarin-narancsot is bevezeti. Az üdítő, harmonikus ízvilágú termék is a már megszokott 1,5 l-es és a 0,75 literes kiszerelésekben kapható majd. A XIXO ízvizek kizárólag szénsavmentes változatban, cukor és aszpartam hozzáadása nélkül készülnek, ráadásul a 0,75 l-es, sportkupakos kiszerelés különösen hasznos az aktív, sportos életet élők számára.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X