Főoldal > AKTUÁLIS > Így néz ki most a 62 éves Kim Basinger

Így néz ki most a 62 éves Kim Basinger

Kim Basingerszexbombaszínésznő
0

Írta:

Megjelenésével meglepte a fotósokat és a rajongókat is.

A legtöbb színésznő gyönyörű estélyikben kápráztatja el a közönséget egy-egy díjátadó gálán vagy filmpremieren, ezzel szemben Kim Basinger szmokingban ment a The Nice Guys című új filmjének bemutatójára. A jelenlévők meglepődtek ruhaválasztásán, de aztán inkább azon csodálkoztak, milyen szuperül néz ki a hatvanas éveiben járó világsztár.

Persze a rossz nyelvek szerint a 62 esztendős színésznő elsősorban plasztikai sebészeinek köszönheti, hogy ennyire jól néz ki, de ennek ellentmond többek közt a lánya, Ireland véleménye, aki 2013-ban, nem sokkal édesanyja születésnapja után azt írta a Twitteren, hogy számára mennyire inspiráló a mamája természetessége.

„Te vagy a világ legtermészetesebb szépsége, és mindig is az leszel. Amit a bőrápolás, az edzés és az egészséges táplálkozás terén teszel, engem is arra inspirál, hogy ugyanezt csináljam” – vallotta be a sztárcsemete.

Majd hozzátette, hogy az anyukája sosem botoxolt, és nemet mondott az összes többi plasztikai sebészeti „csodabeavatkozásra” is. „Mami, te még mindig úgy nézel ki, mintha 17 éves lennél, és kicsit zavarban is vagyok melletted. Remélem, egy napon hasonlítani fogok rád, és nemcsak az arccsontom lesz olyan tökéletes, mint a tied, hanem a szépségedből is örökölhetek egy kicsit. Számomra te jelented a világot, Mama” – írta Ireland.

Kim Basingert egyébként biztosan meghatották lánya szavai, és örül annak, ha a korábbi, Alec Baldwinnal való szülői és ex-házastársi civakodások után végre jó példát mutathat gyermekének. Az egykori Bond lány igyekszik odafigyelni egészségére, amit nála a már említett bőrápolás mellett rendszeres sport és kiegyensúlyozott, vegetáriánus étrend egészít ki.

Halat és tojást fogyaszt, más húsféléket viszont egy internetes oldal információi szerint soha. Napi 1500-2000 kalóriát visz be a szervezetébe, amit elsősorban zöldségekből, gyümölcsökből, tojásból, halból és tofuból nyer.

Reggeire általában két főtt tojást, teljes kiőrlésű toastkenyeret és egy kis tálkányi szeletelt epret eszik, tízóraira pedig egy maréknyi mandulát. Az ebédje általában kelből, foghagymából, halból vagy tofuból áll, vacsorára pedig többnyire sashimit és salátát fogyaszt. Kedvenc italai az ásványvíz és a zöld tea, de alkalmanként megenged magának egy-egy pohár bort is.

Ami pedig az edzést illeti, heti hatszor egy órát mozog. Ez általában ellipszistrénerezést vagy futást jelent nála, mert úgy érzi, ezek a gyakorlatok tartják őt igazán formában. De ha épp máshoz szottyan kedve, szívesen biciklizik, sétál vagy jógázik is.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X