Főoldal > AKTUÁLIS > Emily Blunt méretes pocakot mutatott

Emily Blunt méretes pocakot mutatott

babaEmily Bluntgyerekszínésznőterhességvárandósság
0

Írta:

A színésznő csinos nyári ruhában mutatta meg terebélyesedő pocakját.

Emily Blunt hamarosan másodszor is anya lesz. Ezt most már az is látja, aki eddig nem tudta, mert a színésznő pocakja szinte napról napra növekszik – legutóbb akkor mutatta meg a nagyvilágnak, amikor Charlize Theron házánál jelent meg – barátnője rendezett ugyanis neki egy szuper babaváró bulit, ahol barátnőikkel töltötték az időt: főleg beszélgettek és sütiztek.

Mivel a különleges eseményre egy kék tortát rendeltek, sokan azt gondolják, talán Emily ezúttal kisfiút vár, de biztosat még nem tudunk. Az viszont száz százalék, hogy a 33 éves színésznő és férje, John Krasinski már gyakorlottak a gyereknevelésben, ugyanis első gyermekük, egy kislány, Hazel már kétéves.

Emily most biztosan nem törődik azzal, hány kiló és mennyit hízik a várandósság alatt, amit nagyon helyesnek tartunk, hiszen egy kismamának nem ez a legfontosabb dolga vagy aggálya. Azt viszont korábban mindig is fontosnak tartotta, hogy jó formában legyen, illetve, hogy alakja is megfeleljen az éppen aktuális színészi munkájának. A Sorsügynökség című moziban anno úgy vállalta Elise, a balerina szerepét, hogy azelőtt soha nem balettozott, de mindent megtett a tökéletes balerina külsőért.

„Táncolni tudok ugyan, de azelőtt soha nem volt a lábamon balettcipő. Szóval az, hogy megkaptam a szerepet, tulajdonképpen még könnyű volt. A felkészülés viszont már nehezebb feladatnak bizonyult, kemény edzések vártak rám” – mondta egy interjúban.

Emily-nek 6 hete volt felkészülni Elise szerepére, és nem is vesztegette az értékes időt: hetente hatszor járt személyi edzőjéhez New York City-be, ahol kétórás boot camp edzéseket végeztek. A gyakorlatok közt megtalálható volt többek közt a kardió és a rezisztencia edzés is.

„Kimerítő volt. Az edzéseken megtapasztaltam, mennyire kitartó is vagyok. A cél persze nem az volt, hogy kikészüljek, hanem az, hogy mielőbb olyan legyen a testem, mint egy táncosnőé” – nyilatkozta.

Ha nem készül filmszerepre, a hírességnek akkor is fontos a rendszeres mozgás. Majdnem minden nap sportol valamit, többnyire edzőterembe jár – legalább heti 3-4 alkalommal –, ahová általában férje kíséri el. „John csodálatos ember, és a legjobb edzőpartner, akit csak ismerek” – mondta korábban.

A színésznő egyébként a jóga és a Pilates nagy rajongója, de személyi edzőjével, AJ Johnsonnal régebben is mindent kipróbált, a túrázástól a kardión és az erősítő gyakorlatokon át az intervallum edzésig.

Amellett, hogy a sportot az élete részének tekinti, Emily az egészséges táplálkozást is természetesnek veszi. „Sok zöldség és gyümölcs kerül az asztalunkra, és persze rengeteg szénsavmentes ásványvizet iszom, anélkül el sem indulok otthonról” – árulta el.

Majd hozzátette, hogy nemcsak az evést és a finom ételeket szereti nagyon, hanem a tévés főzőshow-kat is. Ha szombatonként otthon van, legszívesebben egész nap a Food Networkot nézi, ahonnan gyakran merít inspirációt is.

„Az pedig szerintem butaság, hogy olykor ne férne bele egy kis tészta vagy más szénhidrát, szerintem csak a mértékletességre kell ügyelni. Amikor legutóbb Párizsban voltam, nem tudtam kihagyni a sajtokat és a kenyeret, de úgy érzem, jól tettem” – mesélte egy interjúban a sztár, aki most, várandósan valószínűleg megint egy kicsit többet kedvez magának.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X