Főoldal > AKTUÁLIS > Sandra Bullock férjhez megy?

Sandra Bullock férjhez megy?

házasságSandra Bullockszerelemszínésznősztár
0

Írta:

Lehet, hogy sokak kedvenc színésznője hamarosan oltár elé áll szerelmével?

Sandra Bullock és Bryan Randall úgy egy éve kezdtek el találkozgatni, de egyesek úgy tudják, kapcsolatuk nemcsak hogy hamar komolyra fordult, hanem a pár már a következő lépést is tervezi. Mások biztosak abban, hogy az elmúlt évek csalódásai és szívfájdalmai után Sandra nem siet majd kimondani a boldogító igent, még akkor sem, ha a szíve mélyén úgy érzi, ez most talán tényleg egy életre szólna.

„Mindketten el tudják képzelni, hogy együtt élik le az életüket, de a házasságról komolyabban még nem beszélgettek” – fecsegte el az egyik külföldi lapnak a pár egy, magát csak bennfentes barátnak nevező ismerőse.

Persze erről is megvan a rajongók véleménye: néhányan úgy vélik, egyáltalán nem biztos, hogy ez a „bennfentes barát” tudja, mi a tények valódi állása, másrészt pedig könnyen lehet, hogy az egész csak terelés, és Sandra már az esküvői ruháját is kiválasztotta (miközben a médiához eljuttatja a hírt, hogy még nem megy férjhez).

Ha tényleg ruhát próbál, könnyű dolga lesz, ugyanis csinos alakján minden jól áll. Sandra a sok teendő közepette is odafigyel magára, sok sporttal és a Zóna diétával tartja magát formában. Ez 40 százalék szénhidrát, 30 százaléknyi protein és ugyanennyi „jó” zsír, amit gyümölcsök, sok zöldség, lencse, bab, teljes kiőrlésű gabonafélék fogyasztásából nyerünk.

„Naponta hatszor eszem, ami rendben tartja a vércukorszintemet” – nyilatkozta korábban. Majd hozzátette: büszke arra, hogy számos kolléganőjétől eltérően ő nem fogyókúrázik, és étkezési zavarai sincsenek – ezek nélkül tudja elérni, hogy alakja sportos és vékony marad.

„Ínyenc vagyok, számomra a koplalás és az önsanyargatás szóba sem jöhetnek” – mondta. Majd azt is elárulta, mit eszik a legegészségesebb napjain. „Általában párolt zöldségeket és barna rizst fogyasztok, vagy grillcsirkét spenóttal” – sorolta.

Sandra nem titkolja, hogy vannak olyan finom falatok, melyeknek sosem tud ellenállni, a mértéktartásra viszont mindig odafigyel. „Imádom a mézeskalácsot, mert illata a nürnbergi gyermekéveimre emlékeztet. Még ma is érzem a mogyoró, a mandula és a citrom ízét a számban” – emlékezett vissza a sztár.

Az édes élvezetekről pedig nem is kell lemondania, hiszen eléggé aktív életet él, így a bevitt pluszkalóriákat mindig gyorsan lemozogja. „Rendszeresen járok kick-boxra, plyometrics edzésekre, emellett sokat bringázom és futok – mondta. Majd hozzátette – számomra nincs jobb edzés, mint a futás. Ilyenkor teljesen kikapcsol az agyam, és csak azt érzem, hogy minden rendben van.”

Sandra és az örök fiatalság titka

Sokak szerint a színésznő rendszeres botox kezelésekkel éri el, hogy arca ráncmentes, ő viszont egész másra esküszik. „Az akupunktúra csodákra képes! Ezzel nemcsak a felgyülemlett feszültséget vezetem le, hanem arcfiatalításra és súlycsökkentésre is kiváló” – árulta el egy korábbi interjúban.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X