Főoldal > AKTUÁLIS > Sandra Bullock túl merész ruhát választott

Sandra Bullock túl merész ruhát választott

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Két kattintásra a kalandtól! Sandra Bullock nem tartozik azon színésznők közé, akik hetente megvillantj

Két kattintásra a kalandtól!

Sandra Bullock nem tartozik azon színésznők közé, akik hetente megvillantják fehérneműjüket a fotósok előtt, ám legutóbb The Heat című filmjének londoni premierjén mégis ezt tette.

Az idén nyáron 49. születésnapját ünneplő világsztár megjelenése azonban nem volt ízléstelen. Mindössze arról volt szó, hogy fekete, bokáig érő Victoria Beckham selyemruhája szabadon hagyta a hátát, illetve a ruhába varrt fekete melltartó hátsó, csatos részét is.

Ez egyesek szerint túl merész ruhaválasztás volt a színésznőtől, mások viszont úgy gondolják, Sandra jól tette, hogy bevállalta a szexis és elegáns szerelést, amit kevés ékszerrel, kevésbé hangsúlyos sminkkel és színes körmökkel tett még ellenállhatatlanabbá.

A híresség az alakját tekintve is bátran választhatta ezt a ruhát, hiszen vonalait akár a huszonévesek is megirigyelhetnék. Korábban elárulta, hogy a nők ezrei által irigyelt idomokat nem fogyókúráknak, hanem egészséges életmódnak, főleg sok sportnak köszönheti.

sandra2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Naponta hatszor eszem, ami rendben tartja a vércukorszintemet” – nyilatkozta. Majd hozzátette: büszke arra, hogy számos kolléganőjétől eltérően ő nem fogyókúrázik, és étkezési zavarai sincsenek – ezek nélkül tudja elérni, hogy alakja sportos és vékony marad.

„Ínyenc vagyok, számomra a koplalás és az önsanyargatás szóba sem jöhetnek” – mondta. Majd azt is elárulta, mit eszik a legegészségesebb napjain. „Általában párolt zöldségeket és barnarizst fogyasztok, vagy grillcsirkét spenóttal” – sorolta.

Sandra nem titkolja, hogy vannak olyan finom falatok, melyeknek sosem tud ellenállni, a mértéktartásra viszont mindig odafigyel. „Imádom a mézeskalácsot, mert illata a nürnbergi gyermekéveimre emlékeztet. Még ma is érzem a mogyoró, a mandula és a citrom ízét a számban” – emlékezett vissza a sztár.

Az édes élvezeteket pedig nem is kell teljesen kiiktatnia az életéből – annál is inkább, mert eléggé aktív életet él, tehát a bevitt pluszkalóriákat is gyorsan lemozogja. „Rendszeresen járok kick-boxra, plyometrics ezdésekre, emellett sokat bringázom és futok – mondta. Majd hozzátette – számomra nincs jobb edzés, mint a futás. Ilyenkor teljesen kikapcsol az agyam, és nem gondolok a problémáimra.”

Ha elég ideje van, a híres színésznő taxi helyett inkább gyalogol. „Gyakran körbejárom a Central Parkot, amit azért is imádok, mert ilyenkor mindig új arcáról fedezhetem fel New Yorkot, ezt a csodálatos várost” – mesélte egy interjúban.

Sandra és a stresszoldó, fiatalító kezelések Olykor felröppennek a pletykák, melyek szerint a híres színésznő is plasztikákkal tartja magát fiatalon, ő viszont egész másra esküszik: az akupunktúrára. Ezzel nemcsak a felgyülemlett feszültséget vezeti le, hanem szerinte az ősi kínai módszer arcfiatalításra és súlycsökkentésre is kiváló.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X