Főoldal > EGÉSZSÉG > Sandra Bullock pornósztárral veszekszik

Sandra Bullock pornósztárral veszekszik

bulvárSandra Bullocksztár
0

Írta:

A sztár és a gyermek kapcsolata kiegyensúlyozott és harmonikus, de sokasodnak a felhők az idilli kapcsolat felett. Ugyanis a gyermek vérszerinti anyja visszaköveteli a gyermekét. Az „igazi” anya nem más, mint Janine Lindemulder pornószínésznő, aki több mint 100 pornófilmben szerepelt és mellesleg drogfüggő. A vásott múltú anya januárban adócsalásért került börtönbe, s ekkor került át […]

A sztár és a gyermek kapcsolata kiegyensúlyozott és harmonikus, de sokasodnak a felhők az idilli kapcsolat felett. Ugyanis a gyermek vérszerinti anyja visszaköveteli a gyermekét.

Az „igazi” anya nem más, mint Janine Lindemulder pornószínésznő, aki több mint 100 pornófilmben szerepelt és mellesleg drogfüggő. A vásott múltú anya januárban adócsalásért került börtönbe, s ekkor került át a gyermek felügyeleti joga Bullockra és Jamesre.

Most viszont, hogy Lindemulder szabadult a börtönből, tűzzel-vassal küzd az 5 éves kislányért. Hogy a gyermekfelügyeleti jogot visszakapja a pornószínésznő, megígérte, hogy részt vesz egy drogelvonó kúrán és rendes munka után néz. tetováló művész szeretne lenni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X