Főoldal > AKTUÁLIS > Victoria Beckham ötödik babát akar

Victoria Beckham ötödik babát akar

gyereksztárterhességVictoria Beckham
0

Írta:

Egy utolsó, ötödik bébire vágyik, de mit szól ehhez David Beckham?

Victoria Beckham fontos döntésre jutott: szeretne még egy ötödik, utolsó kisbabát. Ehhez talán az is hozzájárult, hogy gyerekei felcseperedtek (a legkisebb, Harper is ötéves lesz már júliusban), illetve az is, hogy legjobb barátnője, Tana Ramsay (Gordon Ramsay felesége) most várja az ötödik babáját, ahogyan Jamie Oliver neje, Jools is.

Erről a dologról egyébként éppen Tana Ramsay baráti köréből beszélt valaki, hiszen Victoria az elsők közt Tanának mondta el, mi a szíve vágya. David Beckham is repes az örömtől, sőt, a hírek szerint ő azóta vágyott egy ötödik babára, amióta a kis Harper megszületett – annyira akart még egy csöppséget, de nejét eddig nem tudta rábeszélni.

Most viszont már más a helyzet: Victoria állítólag már étrendjén is változtatott annak érdekében, hogy mielőbb jöhessen az ötödik baba: brokkolival és leveles zöldségekkel turbózta fel az általa fogyasztott amúgy is egészséges ételeket.

Hogy miért? Mert ezekben sok a folsav, aminek a várandósság előtt, illetve annak során is ajánlott a fogyasztása (terhesség alatt a velőcsőzáródási rendellenességek kivédése miatt van fontos szerepe a folsavnak).

Márpedig ha az étrendjéről van szó, Victoria sok mindenre képes azért, hogy elérje céljait. A rossz nyelvek szerint korábban képes volt egy-egy maréknyi ételen vagy alkoholon tengődni, hogy vékony maradhasson, de ez a 42 éves divatikon szerint badarság: elmondása szerint ő nem a szélsőségek, hanem a mértékletesség híve.

„Nem vagyok az a típusú nő, aki nem ehet szénhidrátot. Igenis eszem. De a súlyomat sok mozgással tartom kordában: minden nap 6-8 kilométert futok a futópadon. Tudom, hogy nálam ez válik be. Mellette súlyzózom néha… tehát végül is saját magam személyi edzője is vagyok” – mesélte.

Emellett kislánya, Harper születése után visszatért a sztárok egyik kedvenc tréneréhez, Tracy Andersonhoz, aki hetek alatt ismét remek formába hozta őt. De mivel császármetszéssel szült, a megerőltető sportot egy ideig hanyagolnia kellett.

10 kilótól szabadult meg kislánya születése után, méghozzá tényleg rövid időn belül. És bár rengetegen támadták őt, mert állítólag napi ötmaroknyi ételnél nem fogyasztott többet, Victoria nem foglalkozott a kritikákkal. Számára csak az a fontos, hogy ő tudja: vékony alakja is fontos számára, de közel sem annyira, mint egészsége, boldogsága és persze a családja, akik miatt szeretne nagyon sokáig élni.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X