Főoldal > AKTUÁLIS > Meglepő fotók: ez is Victoria Beckham?!

Meglepő fotók: ez is Victoria Beckham?!

diétadivatedzésfitneszfogyásgasztromozgássztártrend
0

Írta: and

Kalap, bő pulcsi, gumicsizma. Ezt az összeállítást biztosan te is el tudnád képzelni néhány h&

Kalap, bő pulcsi, gumicsizma. Ezt az összeállítást biztosan te is el tudnád képzelni néhány hírességen, de le mernénk fogadni, hogy képzeletbeli sztárlistádon nem lenne rajta Victoria Beckham neve. Márpedig a focistafeleséget nemrég ilyen szettben fotózták le, méghozzá nem is akárhol!

Victoriát a Vogue magazin következő, augusztusi számának fotóanyagához fényképezték, és a sorozat különlegessége, hogy a vidéki életet népszerűsíti. Egyeseknek tetszik az ötlet, hogy épp a popsztárból lett divattervezőt kérték fel erre a fotózásra, mások viszont hiteltelennek tartják a próbálkozást – szerintük Victoria maradjon csak a magassarkúnál és a már védjegyévé vált szűk, csini ruháknál.

A 40 éves híresség viszont azt állítja, élvezte a fotózást. Különleges élménynek tartja, hogy olyan ruhákba bújhatott, melyeket még a hétköznapokon sem visel, és örül, ha most új oldalát tudta megmutatni a magazin olvasóinak.

victoria2.jpg ()

A kétféle címlappal készülő magazinnak adott interjújában arról is beszélt, hogyan őrzi alakját négy gyerek után. „Egyik alkalommal, amikor Gwyneth Paltrow-val vacsoráztam Los Angeles-ben, megjegyeztem, milyen jól néz ki. Ekkor ajánlotta fel, hogy bemutat Tracy Andersonnak, akivel akkor kezdtem el együtt edzeni, amikor várandós voltam a kislányommal, Harperrel. Az edzés kihívás volt, de nagyon élveztem” – árulta el.

Victoria minden héten hatszor edz Tracy módszere szerint, és körülbelül 1000 kalóriát fogyaszt. Ez sokak szerint nagyon kevés, hiszen aktív életmódját és a rendszeres sportot tekintve körülbelül a duplájára lenne szüksége minden egyes napon.

Ez egyébként nem az első olyan eset, amikor arról hallunk, hogy a sztár kevesebbet eszik, mint amennyit kellene. Számtalanszor olvashattunk szuperdiétáiról, például arról, hogy napokig képes magokon és zöldségeken élni, nagyobb rendezvények előtt pedig csak almaecetes vízen. De hallhattunk állítólagos drunkorexiájáról is – vagyis arról, hogy szinte kizárólag alkoholból szerzi a teste számára szükséges kalóriákat.

victoria3.jpg ()

Victoria viszont állítja: minden rendben vele, és úgy érzi, nemcsak erősebb és magabiztosabb, hanem boldogabb is lett az elmúlt évek során. Ezt részben az idő múlásának és saját belső, lelki változásainak köszönheti, másrészt pedig annak, hogy gyerekei és férje, David Beckham mellett tökéletesnek és gyönyörűnek érezheti magát.

„A férjem megadja nekem azt a biztonságérzetet és bátorítást, amire szükségem van mindahhoz, amit csinálok. És én is ugyanezt teszem, mindenben támogatom őt” – mondta a 15 éves Brooklyn, a 11 éves Romeo, a 9 éves Cruz és a 2 éves Harper anyukája.

Fotó: Daily Mail



További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X