Főoldal > AKTUÁLIS > Elképesztően néz ki az 58 éves Sharon Stone

Elképesztően néz ki az 58 éves Sharon Stone

Elemi ösztönSharon Stoneszínésznősztár
0

Írta:

Nem úgy néz ki, mint aki két éven belül betölti a 60-at!

Sharon Stone sokak számára akkor is az ikonikus Elemi ösztön szexi sztárja marad, ha majd megöregszik, ráncos lesz és csak bottal vagy járókerettel fog tudni közlekedni. Ez az idő azonban nagyon úgy tűnik, hogy még messze van, ugyanis a világsztár 58 éves létére sem hajlandó megöregedni (de ezért aligha hibáztatná bárki).

Legutóbb Beverly Hills-ben kapták őt lencsevégre, amikor egy barátnőjével a Bouchon nevű francia étterembe tartottak, és bizony meg kell hagyni: Sharon remekül nézett ki színes miniruhájában, amihez elegáns táskát és türkiz magassarkút passzintott.

Bár vannak, akik epésen megjegyzik, hogy lábai (különösen a térd körüli részeken) azért ráncosodnak rendesen, de mások védelmükbe veszik Sharont, hiszen a színésznő sokat tesz azért, hogy hatvanhoz közelítve is ilyen formában legyen. Erre pedig ő maga is büszke, olyannyira, hogy nemrég meztelenül is pózolt az egyik külföldi magazin szeptemberi számába készült fekete-fehér képeken, és bizony tényleg lélegzetelállítóan néz ki minden egyes fotón.

Persze, neki is voltak nehéz időszakai. A magazinnak adott interjújában arról is beszélt, hogy mit érzett, amikor a kilencvenes években stroke-ot kapott. „Az orvost megkértem, hadd hívjam fel az anyukámat, mire azt válaszolta: igen, ezt kellene tennie, mert egy ideig talán nem fog tudni beszélni” – mondta. A színésznőnek két évig tartott, mire újra megtanult járni és beszélni. „Most más a testalkatom, más dolgokat szeretek, sőt, még az ételallergiáim is mások” – tette hozzá.

Mélypontjairól egy korábbi interjúban is beszélt. „A negyvenes éveimben történt, hogy bezárkóztam a fürdőszobába egy üveg borral, és megfogadtam, hogy addig maradok, amíg el nem fogadom magam. Azt, ahogyan kinézek, itt és most” – árulta el.

„Néztem az arcom a nagyítós tükörben, néztem a testem, és sírtam, csak sírtam. Aztán egyszer csak azt mondtam magamnak: rendben, megöregszel, de hogyan akarod csinálni?” – emlékezett vissza a milliók által csodált világsztár.

Azóta Sharon különösen ügyel az egészségére, a helyes étkezésre – magas protein- és alacsony szénhidrát-tartalmú étrendjét hosszú ideje követi –, és a sok mozgásra. Rendszeresen jógázik, nyújtógyakorlatokat végez, sokat sétál és táncol.

„Arra gondoltam, úgy szeretnék megöregedni, mint egy táncos. Azóta is, minden alkalommal, amikor sportolok, mindig mást csinálok, attól függően, hogy éppen melyik területet kell egy kicsit jobban átmozgatnom” – árulta el.

Ami pedig a lemondásokat illeti, Sharon arról is őszintén beszélt, hogy régen nehezen mondott nemet egy-egy pohár borra, mert nagyon szerette, de most már egyáltalán nem él egykori kedvencével. „Szerintem nekünk, nőknek egy bizonyos kor felett jobb, ha nem iszunk alkoholt, mert nagyon felfújódhat tőle az arcunk és a testünk középső szakasza” – vélekedett.

Ami Sharon kedvenceit illeti, a sztár régóta kerüli a magas glikémiás indexű ételeket, például a fehér kenyér, a fehér lisztből készült tészták vagy a péksütemények, és száműzte étrendjéből a cukrot is. Viszont nassolhat diót, mogyorót, és egy kis csokoládé is megengedett számára – persze csak mértékkel

Emellett fontosnak tartja a folyadékpótlást is, ezért sok szénsavmentes ásványvizet iszik. Lelki egészsége és mindennapi aktivitása szempontjából pedig elengedhetetlennek tartja a fiaival töltött időt – elmondása szerint a kissrácoknak köszönhetően még jó ideig nem fog berozsdásodni.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X