Főoldal > AKTUÁLIS > Nem tud megöregedni: 56 évesen is igazi bombázó Sharon Stone

Nem tud megöregedni: 56 évesen is igazi bombázó Sharon Stone

diétafitneszfogyásszépségsztártáplálkozáswellness
0

Írta: and

Vannak olyan hírességek hollywoodban (is), akikről azt pletykálják, hogy valószínűleg megtalált&

Vannak olyan hírességek hollywoodban (is), akikről azt pletykálják, hogy valószínűleg megtalálták az örök ifjúság forrását, és biztosan ittak is belőle, ugyanis hiába telnek-múlnak az évek, nem tudnak megöregedni.
 
Ilyen például Sharon Stone is, akit ismét nagyon jó formában kaptak lencsevégre néhány napja New Yorkban, amikor Robert DeNiróhoz és feleségéhez csatlakozott egy rendezvényen. A színésznő remekül festett talpig feketében, felül kigombolt selyemblúza pedig az elegancia mellett szexi kisugárzását is biztosította.
 
A színésznő arcát elnézve valószínű, hogy az elmúlt hetek során beiktatott egy kis pihenést. Ez megnyugtató hír azoknak a rajongóknak, akik aggódtak érte, miután idén áprilisban kórházba szállították, mert állítólag újabb stroke-ot kapott. Egy ideig nyugtalanító híreket lehetett róla olvasni a külföldi oldalakon, de most már látszik, hogy jól van.
 
Az 56 éves híresség egyébként azt mondta egy korábbi interjúban, hogy nagyon figyel az egészségére, amibe a rendszeres sport és a kiegyensúlyozott, átgondolt diéta is beletartozik, hiszen sokáig szeretne élni, amiért tenni is kell.
 
sharon2.JPG ()Ami az étrendjét illeti, a sztár évek óta a GI-diéta követője. A GI a glikémiás index rövidítése, és ezzel a diétával tulajdonképpen a vércukorszintünkre ügyelünk: az alacsony glikémiás indexű ételek fogyasztásával nem ingadozik drasztikusan a vércukorszintünk, ezáltal késleltethető az éhségérzet kialakulása. Ellenben, ha magas glikémiás indexű ételekkel tömjük tele a bendőnket, mint például a fehér kenyér vagy cukros dolgok, akkor hamar éhesnek érezhetjük magunkat.
 
A színésznő is kerüli tehát a magas glikémiás indexű ételek fogyasztását, mint például a fehér kenyér, a fehér lisztből készült tészták vagy a péksütemények, és száműzte étrendjéből a cukrot is. Viszont nassolhat diót, mogyorót, és egy kis csokoládé is megengedett számára – persze csak mértékkel.
 
Emellett fontosnak tartja a megfelelő folyadékpótlást is, így sok szénsavmentes ásványvizet iszik. Az alkoholt kerüli, de néha az ebédjéhez elfogyaszt egy-egy pohár bort. Nem dohányzik, kávézni is csak olykor-olykor szokott, helyette inkább herbateát tölt a poharába.
 
Az edzést illetően nem nevethető fanatikusnak, de rendszeresen jár jógára és Pilates órákra. Ha viszont épp nagyon elfoglalt, és nincs ideje a mozgásra, akkor igyekszik apró trükkökkel pótolni azt, például távolabb parkol a bejárattól, vagy lépcsőzik lift helyett.
 
Ezen kívül három kisgyermeket fogadott örökbe: Joseph, Laird és Quinn igazi örökmozgó gyerkőcök, akik egy személyi edzőhöz hasonló hatékonysággal mozgatják át nap mint nap a mamájukat. „Többet szaladgálok, mint egy huszonéves anyuka. Három ilyen sráccal egy ideig még biztosan nem fogok berozsdásodni” – nyilatkozta anno viccelődve a világsztár.
 
Ha viszont még ennek ellenére is felszaladna rá pár kiló, a világsztár burgonya-túró diétával adja le őket – négy-öt nap alatt másfél-két kilótól szabadulhat meg éhezés nélkül. A színésznő ebédre 25 dkg héjában főtt krumplit és 15 deka túrót fogyaszt el: ez utóbbit egy kevés tojással, hallal, zöldségekkel vagy rákkal dobja fel. Vacsorája is hasonló, de csak fele akkora adag, mint délben. Arra is mindig figyel, hogy a diétázós napokon nem fogyaszthat zsiradékot, cukrot, tésztaféléket, vörös húsokat és alkoholt sem.

Fotó: Daily Mail 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X