Főoldal > AKTUÁLIS > Fiatal milliárdos jegyezte el Miranda Kerrt

Fiatal milliárdos jegyezte el Miranda Kerrt

eljegyzéskapcsolatmilliárdosMiranda KerrOrlando Bloomszerelem
0

Írta:

Ezúttal igaznak bizonyultak a pletykák: Miranda Kerr és kedvese, Evan Spiegel olyan komolyan beszélgettek kapcsolatukról, hogy tényleg szóba került köztük a házasság.

És ha már így történt, a 26 éves üzletember megkérte a Victoria’s Secret modelljének kezét. Miranda Instagramon tudatta a világgal, hogy menyasszony lett: megosztott egy fekete-fehér fotót, amihez megjegyzésként csak ennyit írt: „igent mondtam”.

A 33 éves modell és a Snapchat alapítója (akit egyébként a Forbes a világ egyik legfiatalabb önerőből lett milliárdosaként tart számon) 2014-ben ismerkedtek meg, és kicsit több mint egy éve élnek boldog párkapcsolatban. Evant Miranda ötéves kisfia, Flynn, és exe, Orlando Bloom is nagyszerű embernek tartják – utóbbi egyébként örül volt kedvese eljegyzésének, és sok boldogságot kívánt a párnak.

Miranda tehát ragyog – ennek egyik oka nyilvánvalóan a boldogság, másik oka pedig az a belső derű, amit megtanult évek óta megőrizni (akár jó, akár rossz történt vele). Emellett annak is köszönheti ragyogását, hogy odafigyel a táplálkozására, bőrét organikus kozmetikumokkal ápolja, és persze majdnem minden nap sportol is valamit – kedvenc mozgásformája ráadásul jót tesz testnek-léleknek, egyaránt.

„A jógát nagyon szeretem, hiszen nemcsak a testemnek, hanem a lelkemnek is szüksége van rá” – mesélte a 175 cm magas modell. Azt sem titkolja, hogy a diétákban nem igazán hisz, de a kisfia születése után mégis rávette magát a változtatásra: vércsoport-diétával fogyott le. Úgy érzi, ha egészségesen étkezik, az energiája is több. Gyakran kerül spenót, brokkoli vagy avokádó a tányérjára, de néha nem tud ellenállni kedvencének, a sült krumplinak sem.

Miranda nem elégszik meg azzal, hogy testét-lelkét jógával és egészséges étkezéssel tartja karban, szerinte a megfelelő gondolkodást sem szabad figyelmen kívül hagyni. A mindennapokban céltudatos személyiségnek vallja magát, aki nem ijed meg a kihívásoktól. És annak ellenére is megőrizte pozitív életszemléletét, hogy végleg lezárta kapcsolatát kisfia apukájával, Orlando Bloommal.

Ez a pozitív gondolkodás is hozzásegíthette őt ahhoz, hogy az Escada Joyful nevű illatának legyen a reklámarca – a márkával való együttműködését tavaly március 20-án, a boldogság világnapján jelentették be.

„A Joyful illat pozitivitásra és magabiztosságra biztat, hogy nézzük az élet napos oldalát. Ezért is örülök ennek az együttműködésnek, és várom, hogy több dolgot is megoszthassak az illatról a következő hónapokban” – nyilatkozta egy külföldi magazinnak Miranda.

Ami pedig szépségét illeti, bio kozmetikumokat használ, illetve másik természetes kedvencét, a kókuszolajat. „Minden nap négy evőkanállal eszem belőle – salátákon vagy a zöld teámban elkeverve. Egy napot sem bírnék ki nélküle. Nemcsak fogyaszt, hanem a hajra és a bőrre is nagyon jó hatással van” – árulta el.

A jóga, a meditáció és az aromaterápia elmondása szerint bármikor képes jobb kedvre deríteni, de van még egy tippje, amitől azonnal boldogabb lesz. „Emellett minden nap felsorolok öt pozitív dolgot, amik aznap történtek velem, így nemcsak elégedettebbnek érzem magam, hanem az élet apróbb dolgainak is megtanulok örülni” – mondta a szupermodell.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X