Főoldal > AKTUÁLIS > Miranda Kerr kőkeményen dolgozó szupermodell

Miranda Kerr kőkeményen dolgozó szupermodell

Miranda KerrmodellmunkaOrlando Bloompihenésszupermodelltest
0

Írta:

Ennyit dolgozik egy szupermodell valójában?

Számunkra kicsit panaszkodásnak hatott, amikor egy nemrég készült interjúban Miranda Kerr elmondta, hogy a beszélgetést megelőző 10 napban összesen legalább 170 órát dolgozott, átlagosan minden nap 17 órát, így éjszakánként csak 3 óra alvásra volt ideje.

Arról nem beszélt, hogy az azt megelőző időszakban mennyit dolgozott, sem pedig arról, hogy egyébként hány alkalmazott könnyíti meg az életét, de arról is hallgatott, hogy amikor ilyen zsúfolt időszakok vannak az életében, akkor ki vigyáz ötéves kisfiára, Flynnre. Ezek a kérdések nemcsak a mi fejünkben születtek meg, hanem a kommentelőkében is, ezért amikor az egyik külföldi lap internetes oldalán megjelent, hogy Miranda ezt nyilatkozta, a hozzászólások valósággal áradni kezdtek, és bizony nem kímélték a modellt.

Egyesek leírták a saját napirendjüket, amiből kiderül, hogy 5-6 óránál nem nagyon alszanak többet, mert munka mellett gyerekeket nevelnek, háztartást vezetnek, otthoni pluszmunkát vállalnak, stb.. Így szerették volna megmutatni, hogy bizony a hús-vér nőknek is lenne okuk panaszosan beszélni arról, mennyire kimerültek, mégsem teszik (vagy csak nagyon ritkán).

Persze a rajongói akkor is imádják Mirandát, ha épp fáradtabb és kimerültebb, sőt, olyankor is gyakran kérdezgetik, hogy vajon mi lehet a 33 éves modell szépségének, fiatalságának és ragyogásának titka? Egyrészt az, hogy odafigyel a táplálkozására, bőrét organikus kozmetikumokkal ápolja, és persze majdnem minden nap sportol is valamit – kedvenc mozgásformája ráadásul jót tesz testnek-léleknek, egyaránt.

„A jógát nagyon szeretem, hiszen nemcsak a testemnek, hanem a lelkemnek is szüksége van rá” – mesélte a 175 cm magas modell. Azt sem titkolja, hogy a diétákban nem igazán hisz, de a kisfia születése után mégis rávette magát a változtatásra: vércsoport-diétával fogyott le. Úgy érzi, ha egészségesen étkezik, az energiája is több. Gyakran kerül spenót, brokkoli vagy avokádó a tányérjára, de néha nem tud ellenállni kedvencének, a sült krumplinak sem.

Miranda nem elégszik meg azzal, hogy testét-lelkét jógával és egészséges étkezéssel tartja karban, szerinte a megfelelő gondolkodást sem szabad figyelmen kívül hagyni. A mindennapokban céltudatos személyiségnek vallja magát, aki nem ijed meg a kihívásoktól. És annak ellenére is megőrizte pozitív életszemléletét, hogy végleg lezárta kapcsolatát kisfia apukájával, Orlando Bloommal.

Ez a pozitív gondolkodás is hozzásegíthette őt ahhoz, hogy az Escada Joyful nevű illatának legyen a reklámarca – a márkával való együttműködését tavaly március 20-án, a boldogság világnapján jelentették be.

„A Joyful illat pozitivitásra és magabiztosságra biztat, hogy nézzük az élet napos oldalát. Ezért is örülök ennek az együttműködésnek, és várom, hogy több dolgot is megoszthassak az illatról a következő hónapokban” – nyilatkozta egy külföldi magazinnak Miranda.

Ami pedig szépségét illeti, bio kozmetikumokat használ, illetve másik természetes kedvencét, a kókuszolajat. „Minden nap négy evőkanállal eszem belőle – salátákon vagy a zöld teámban elkeverve. Egy napot sem bírnék ki nélküle. Nemcsak fogyaszt, hanem a hajra és a bőrre is nagyon jó hatással van” – árulta el.

A jóga, a meditáció és az aromaterápia elmondása szerint bármikor képes jobb kedvre deríteni, de van még egy tippje, amitől azonnal boldogabb lesz. „Emellett minden nap felsorolok öt pozitív dolgot, amik aznap történtek velem, így nemcsak elégedettebbnek érzem magam, hanem az élet apróbb dolgainak is megtanulok örülni” – mondta a szupermodell.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X