Főoldal > AKTUÁLIS > Egy szál semmiben fagyoskodott Miranda Kerr

Egy szál semmiben fagyoskodott Miranda Kerr

diétafogyásfogyókúragasztroMiranda Kerrtáplálkozás
0

Írta: and

A modellek többsége tudja, hogy a csodás fotókért olykor bizony meg kell szenvedni. Nem volt ez másként

A modellek többsége tudja, hogy a csodás fotókért olykor bizony meg kell szenvedni. Nem volt ez másként Miranda Kerr esetében sem, akit legutóbb a Zürichi-tónál kaptak lencsevégre, minimális öltözékben.

A 30 éves modell egy kőhalom mellett kuporgott a tóparton, és igyekezett szexin pózolni, ami nem lehetett könnyű a fagypont-közeli hőmérsékletben. Sokak szerint az arcán inkább komolyság és elszántság tükröződik, ami valószínűleg nem is csoda, hiszen magában eldönthette még a nap elején, hogy a hideg idő ellenére is végigcsinálja a fotózást.

Miranda egyébként a mindennapokban is céltudatos személyiségnek vallja magát, aki nem ijed meg a kihívásoktól. Emellett azt mondja, annak ellenére is megőrizte pozitív életszemléletét, hogy nemrég véget ért kapcsolata kisfia, Flynn apukájával, Orlando Bloommal.

Ez a pozitív gondolkodás is hozzásegíthette őt ahhoz, hogy az Escada Joyful nevű illatának legyen a reklámarca – a márkával való együttműködését március 20-án, a boldogság világnapján jelentették be.

„A Joyful illat pozitivitásra és magabiztosságra biztat, hogy nézzük az élet napos oldalát. Ezért is örülök ennek az együttműködésnek, és várom, hogy több dolgot is megoszthassak az illatról a következő hónapokban” – nyilatkozta egy külföldi magazinnak a gyönyörű sztár, akit azóta már New Yorkban kaptak lencsevégre a kisfiával.

Az élete állandó utazás, rohanás, de Miranda úgy érzi, kiegyensúlyozott tud maradni. Ezt részben annak köszönheti, hogy odafigyel az étrendjére, részben pedig kedvenc mozgásformájának is.

„A jógát nagyon szeretem, hiszen nemcsak a testemnek, hanem a lelkemnek is szüksége van rá” – mesélte a 175 cm magas modell. Azt sem titkolja, hogy a diétákban nem igazán hisz, de a kisfia születése után mégis rávette magát a változtatásra: vércsoport-diétával fogyott le.

„Ez nem jelentett lemondást számomra, hiszen csak azzal járt, hogy kevesebb húst ehettem, amit egyébként sem fogyasztok túl gyakran. Ehelyett a bio zöldségek és gyümölcsök híve vagyok, amiből a terhességem alatt és azután is szinte bármennyit ehettem – magyarázta.

miranda2.jpg ()Miranda úgy érzi, ha egészségesen étkezik, az energiája is több. Gyakran kerül spenót, brokkoli vagy avokádó a tányérjára, de néha nem tud ellenállni kedvencének, a sültkrumplinak sem.

Ami pedig szépségét illeti, bio kozmetikumokat használ, illetve másik természetes kedvencét, a kókuszolajat. „Minden nap négy evőkanállal eszem belőle – salátákon vagy a zöldteámban elkeverve. Egy napot sem bírnék ki nélküle. Nemcsak fogyaszt, hanem a hajra és a bőrre is nagyon jó hatással van” – árulta el.

Hangold magad boldogságra Miranda tippjeivel!

A szép sztármamit boldoggá teszi a jóga, amit meditációval és aromaterápiával egészít ki. „Emellett minden nap felsorolok öt pozitív dolgot, amik aznap történtek velem, így nemcsak elégedettebbnek érzem magam, hanem az élet apróbb dolgainak is megtanulok örülni” – mondta.

Nézd meg, milyen jógagyakorlatokat végez reggelente a csinos Miranda!

Fotó: mirandakerr/instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X