Főoldal > AKTUÁLIS > Tinédzsernek néz ki, pedig 32 éves a szexi szupermodell

Tinédzsernek néz ki, pedig 32 éves a szexi szupermodell

alakalakformálásdiétaedzésfiatalságfogyásjógaMiranda Kerrmozgásöregedéssportszépségszupermodelltesttinédzser
0

Írta: and

A sztárok világában gyakori, hogy egy-egy híresség nem sokat öregszik az évek múlás&

A sztárok világában gyakori, hogy egy-egy híresség nem sokat öregszik az évek múlásával, de az még a sokat látott magazinolvasókat és sztárrajongókat is meglepi, ahogyan Miranda Kerr őrzi szépségét és fiatalságát.

A 32 éves modell csaknem 20 éve, 13 évesen megnyerte a Dolly magazin éves szépségversenyét, ami beindította modellkarrierjét, de Miranda azóta sem öregedett látványosan: hibátlan arcbőrén nem látni ráncokat, csak derűt, életörömöt és ragyogást. Ez utóbbi talán jógijának, Gurmukh-nak köszönheti, akivel nemrég Mexikóból tett közzé egy közös szelfit az Instagramon.

mirandatini2.jpg ()Mi lehet Miranda szépségének, fiatalságának és ragyogásának titka? Egyrészt az, hogy odafigyel a táplálkozására, bőrét organikus kozmetikumokkal ápolja, és persze majdnem minden nap sportol is valamit – kedvenc mozgásformája ráadásul jót tesz testnek-léleknek, egyaránt.

„A jógát nagyon szeretem, hiszen nemcsak a testemnek, hanem a lelkemnek is szüksége van rá” – mesélte a 175 cm magas modell. Azt sem titkolja, hogy a diétákban nem igazán hisz, de a kisfia születése után mégis rávette magát a változtatásra: vércsoport-diétával fogyott le. Úgy érzi, ha egészségesen étkezik, az energiája is több. Gyakran kerül spenót, brokkoli vagy avokádó a tányérjára, de néha nem tud ellenállni kedvencének, a sültkrumplinak sem.
 
mirandatini3.jpg ()Miranda nem elégszik meg azzal, hogy testét-lelkét jógával és egészséges étkezéssel tartja karban, szerinte a megfelelő gondolkodást sem szabad figyelmen kívül hagyni. A mindennapokban céltudatos személyiségnek vallja magát, aki nem ijed meg a kihívásoktól. És annak ellenére is megőrizte pozitív életszemléletét, hogy végleg lezárta kapcsolatát kisfia, Flynn apukájával, Orlando Bloommal.
 
Ez a pozitív gondolkodás is hozzásegíthette őt ahhoz, hogy az Escada Joyful nevű illatának legyen a reklámarca – a márkával való együttműködését tavaly március 20-án, a boldogság világnapján jelentették be.
 
„A Joyful illat pozitivitásra és magabiztosságra biztat, hogy nézzük az élet napos oldalát. Ezért is örülök ennek az együttműködésnek, és várom, hogy több dolgot is megoszthassak az illatról a következő hónapokban” – nyilatkozta egy külföldi magazinnak a gyönyörű sztár.

Ami pedig szépségét illeti, bio kozmetikumokat használ, illetve másik természetes kedvencét, a kókuszolajat. „Minden nap négy evőkanállal eszem belőle – salátákon vagy a zöldteámban elkeverve. Egy napot sem bírnék ki nélküle. Nemcsak fogyaszt, hanem a hajra és a bőrre is nagyon jó hatással van” – árulta el.

A jóga, a meditáció és az aromaterápia elmondása szerint bármikor képes jobb kedvre deríteni, de van még egy tippje, amitől azonnal boldogabb lesz. „Emellett minden nap felsorolok öt pozitív dolgot, amik aznap történtek velem, így nemcsak elégedettebbnek érzem magam, hanem az élet apróbb dolgainak is megtanulok örülni” – mondta a szupermodell.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X