Főoldal > AKTUÁLIS > Mila Kunis takargatja a pocakját

Mila Kunis takargatja a pocakját

Ashton KutcherbabagyerekMila Kunisszerelemsztárterhesség
0

Írta:

Ashton Kutcher kedvese ismét gyermeket vár!

2014 októberében született meg első gyerekük, egy kislány, Wyatt, most pedig jön a második baba! Mila Kunis és Ashton Kutcher kis családja ismét bővül, amit múlt hónapban a pár barátai már elkotyogtak az újságíróknak, mondván, hogy „Ashton arca ragyog, ha Wyattről beszél, illetve arról a piciről, aki már úton van”.

Persze már mindenki alig várja, hogy többet tudjunk meg a 32 éves Mila második terhességéről, például, hogy hanyadik hónapban van, és hogy kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt, de egyelőre a színésznő még a pocakját is takargatja.

Néhány napja egy, a Bad Moms (Rossz anyák) című új filmje kapcsán szervezett sajtóeseményen jelent meg, ahol valahogy sikerült úgy felöltöznie, és mindig úgy fordulnia, na meg úgy ülnie, hogy a pocakját gyakorlatilag nem lehetett látni.

Első terhessége során jóval közlékenyebb volt. Egy interjúban például arról is mesélt, hogy amióta kisbabát vár, folyton savanyú káposztát kíván. „Ez a legrosszabb, amit csak kívánhatok, mert ha felnyitok egy üveget, a szaga az egész konyhát betölti. Nem olyan, mint mondjuk a fagyi, ahol mindennek isteni az illata” – magyarázta.

Majd arról is mesélt, hogy – akkor még vőlegénye, most már férje, – Ashton Kutcher milyen gondoskodó és előrelátó. „Sejtette, hogy kívánós leszek, ezért telepakolta a hűtőt mindenfélével: savanyúsággal, savanyú káposztával, jégkrémmel. Ez jól is jött, mert egyszer hirtelen tört rám, hogy szeretnék savanyúságot enni. Ekkor azt mondta, csak egy másodpercet várjak. Kiszaladt a hűtőhöz, és a világ legfinomabb savanyúságával tért vissza” – árulta el.

Mila biztosan ezúttal sem aggódik amiatt túlságosan, hogy túl sokat fog hízni a terhessége alatt. Ez a veszély valószínűleg nem is fenyegeti, hiszen a szerelme Hollywood egyik legsportosabb sztárja, aki szinte minden mozgásformát szeret az úszástól a túrázáson át a Krav Magáig, ezért biztosan most sem hagyná kedvesét ellustulni.

Másrészt pedig Mila is úgy véli, nagyon fontos a sport, a rendszeres mozgás. „Nem tudsz formában maradni, vagy épp lefogyni, ha nem akarod igazán. Először magadban kell kitűznöd a célt és elszánnod magad, azt követően tudsz tenni érte” – mondta korábban a szépség, aki egészséges életmódját és a rendszeres étkezést szerintünk az elkövetkezendő hónapokban sem adja majd fel.

Felértékelődtek számára az egyszerű dolgok Régen érdekes programokat keresett, manapság viszont nincs számára érdekesebb és értékesebb, mint egy nyugis (vagy épp romantikus) randi a férjével. „Van, hogy vacsizunk vagy bowlingozunk Ashtonnal, máskor pedig csak veszünk némi sajtot, valami innivalót, és csak beszélgetünk mellette otthon. Néha ezek a legjobb esték, és tényleg jó egy kicsit otthon maradni” – árulta el a második gyermekét váró színésznő.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X