Főoldal > AKTUÁLIS > Egyre több a pletyka Mila Kunis terhessége körül

Egyre több a pletyka Mila Kunis terhessége körül

diétafogyásfogyókúragasztroMila Kunistáplálkozás
0

Írta: and

Tavaly novemberben még csak kósza híreszteléseket olvashattunk arról, hogy Mila Kunis és Ashton Kutcher

Tavaly novemberben még csak kósza híreszteléseket olvashattunk arról, hogy Mila Kunis és Ashton Kutcher kisbabát várnak, most viszont már biztos, hogy a sztárpár kis családja nemsokára tényleg bővül.

A hírt megerősítették, az viszont újabb pletykának bizonyult, hogy a 30 éves színésznő ikreket várna. Az egyik amerikai weboldal úgy tudja, egy gyerkőc érkezésének örülhetnek hamarosan, és ezt a pár egyik közeli barátja is megerősítette.

Mások biztosak abban, hogy Mila terhessége is közrejátszott abban, hogy Ashton megkérte a kezét, de megint mások inkább azokkal értenek egyet, akik szerint a 36 éves színész így is, úgy is megtette volna, hiszen ők ketten remekül megértik egymást, és egy ideje már tervezték a közös jövőt.

„Mindenki elcsodálkozott azon, mennyire mások most, mint korábban voltak. Amikor együtt dolgoztak az Azok a 70-es évek show-n, 1998-tól 2006-ig, ki nem állhatták egymást a forgatáson. Most pedig tökéletesen összeillő párt alkotnak” – mondta a sztárpár egyik ismerőse.

Ashton pedig nemcsak Milát szereti, hanem az is fontos számára, hogy kedvese családja elfogadja, illetve, hogy mindannyian tiszteljék a hagyományokat. Ezért karácsonykor beszélt leendő apósával a lánykérésről, az áldását kérte, majd csak ezek után kérte meg kedvese kezét februárban.

Barátaik szerint mindketten várják már, hogy bővüljön a családjuk, és izgalommal figyelik, ahogy Mila pocakja egyre nő. A 30 éves szépség nemrég kismamajógázni is elkezdett, mert a mozgással a várandóssága idején sem szeretne leállni.

mila2.jpg ()Ez a veszély valószínűleg nem is fenyegeti, hiszen a szerelme Hollywood egyik legsportosabb sztárja, aki szinte minden mozgásformát szeret az úszástól a túrázáson át a Krav Magáig, ezért biztosan nem is hagyná kedvesét ellustulni.

Másrészt pedig Mila is úgy véli, nagyon fontos a sport, a rendszeres mozgás. „Nem tudsz formában maradni, vagy épp lefogyni, ha nem akarod igazán. Először magadban kell kitűznöd a célt és elszánnod magad, azt követően tudsz tenni érte” – mondta korábban a szépség, aki biztos abban is, hogy egészséges életmódját és a rendszeres étkezést sem fogja feladni az elkövetkezendő hónapokban – esetleg olykor kedvez magának egy kis péksütivel, csokival, vagy olyasmivel, amit megkíván.

Nemrég pedig arról is őszintén beszélt, mennyire átalakult számára a szabadidő eltöltése, és mennyire felértékelődtek az egyszerű, hétköznapi dolgok. „Van, hogy vacsizunk vagy bowlingozunk Ashtonnal, máskor pedig csak veszünk némi sajtot, valami innivalót, és csak beszélgetünk mellette otthon. Néha ezek a legjobb esték, és tényleg jó egy kicsit otthon maradni” – árulta el az anyaságra készülő színésznő.

Fotó: justjared.com


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X