Főoldal > AKTUÁLIS > Milla Jovovich átlátszó felsőben ment a divatbemutatóra

Milla Jovovich átlátszó felsőben ment a divatbemutatóra

anyasággyerekMilla Jovovichszínésznősztárterhesség
0

Írta:

Nem úgy nézett ki, mint egy kétgyerekes anyuka…

Milla Jovovich azon anyukák körébe tartozik, akik a szülés után is szeretik igazi nőnek érezni magukat, és ezt bátran meg is mutatják a világnak. A 40 éves modell-színésznő legutóbb július elején tett így, amikor Elie Saab párizsi divatbemutatóján jelent meg – méghozzá egy totál átlátszó topban, ami alatt bárki láthatta, hogy fekete melltartót viselt.

Persze sokan – köztük mi is – hihetetlennek tartják, hogy Milla nap mint nap két kislányról, a nyolcéves Ever Gabóról és a 15 hónapos Dashiel Edanról gondoskodik – a legtöbb anyuka nyilván el sem tudja képzelni, hogy két gyerek mellett hogyan juthat ideje önmagára.

Millának nyilvánvalóan állandó segítség állhat a rendelkezésére, máskülönben neki is nehéz lenne időt találni a munkájára, önmagára, na és persze az edzésre. Mert bármilyen szerencsés géneket örökölt is valaki, és akármilyen vékony alkatú is, a jó forma eléréséhez és megtartásához akkor is fontos a rendszeres testmozgás – helyes étkezéssel kiegészítve.

Azt nem tudjuk, mennyire volt magához szigorú a szülés után, de az biztos, hogy terhessége alatt esze ágában sem volt azon gondolkodni, hogy az egyes étkezések során hány kalóriát fogyaszt. Első terhessége során is így volt ez: míg kisbabát várt, semmit sem tagadott meg magától, de akkor a mennyiségekre sem figyelt, aminek meg is lett az eredménye.

„Ha otthon reggeliztem, általában négy tojást, szalonnát, vajat és pirítóst. Ha pedig a városban vacsoráztam, többnyire mexikói omlettet, egy halom palacsintát és epershake-et rendeltem. A süteményekre és a fánkokra sem tudtam nemet mondani, de akkor nem is kellett” – mondta egy korábbi interjúban.

Már első terhessége alatt is fontosnak tartotta a rendszeres mozgást, például a jógát, amit nagy pocakkal sem hagyott abba. De még így is rárakódtak a kilók, és a szülés után nem volt egyszerű feladat újrakezdenie az intenzívebb edzéseket. „32 kilót híztam, vagyis 87 kilósan álltam neki a sportnak és az 5 faktoros diétának Harley Pasternak segítségével” – árulta el.

Milla mára sokat tanult a megfelelő táplálkozásról, illetve a testünk számára hasznos tápanyagok fontosságáról. „Ha nem táplálkozunk megfelelően, a testünk sem fog jól működni. Ezért egy ideje egészségesebb alternatívákat keresek. Imádom a pizzát és a hamburgert, de ma már tudom, hogy nem ehetem ezeket állandóan. Ezért inkább sushit vagy csirkét rendelek” – magyarázta.

Boldog és harmonikus kisugárzását pedig egyrészt családjának, főleg kislányának köszönheti, másrészt pedig annak, hogy rendszeresen lehetősége adódik elvonulni a világtól – olyankor legszívesebben babaházak alakítgatásával foglalkozik.

„Kilenc babaházam van. Megnyugtató dolog ezeket nézegetni, vagy mondjuk a tapétázásukkal foglalkozni. Úgy érzem, szeretek ilyen békés kis világokat teremteni” – magyarázta egy korábbi interjúban. Most pedig már biztosan annak is örül, hogy hamarosan két kislánynak mutathatja meg, milyen csodálatos dolgokat tud alkotni.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X