Főoldal > AKTUÁLIS > Milla Jovovich szuperszexi sztáranyuka

Milla Jovovich szuperszexi sztáranyuka

anyaságdiétafogyásgyerekMilla Jovovichmodellszínésznőszülésterhesség
0

Írta:

A modell-színésznő nem igazán tűnik kisgyerekes anyukának ebben az átlátszó estélyiben.

Egy évvel ezelőtt született meg a második kislánya, de Milla Jovovich már nemcsak hogy visszanyerte a várandóssága előtti vonalait, hanem azt is megmutatja, mennyire dögös és magabiztos: a 40 éves sztárt az új Zoolander film New York-i premierjén kapták lencsevégre, ahová férjével, Paul W. S. Andersonnal érkezett.

A rendezőre azonban senki sem figyelt, ami nem is csoda, hiszen Milla egy trükkösen dekoltált, szinte teljesen áttetsző, földig érő estélyiben érkezett a bemutatóra – újjáértelmezve a fekete ruhás nő fogalmát, illetve nem mellesleg számtalan hitetlenkedő és elismerő tekintetet bezsebelve.

Sokan hihetetlennek tartják, hogy Milla nap mint nap két kislányról, a nyolcéves Ever Gabóról és a tízhónapos Dashiel Edanról gondoskodik – a legtöbb anyuka nyilván el sem tudja képzelni, hogy két gyerek mellett hogyan juthat ideje önmagára.

Millának nyilvánvalóan állandó segítség állhat a rendelkezésére, máskülönben neki is nehéz lenne időt találni a munkájára, önmagára, na és persze az edzésre. Mert bármilyen szerencsés géneket örökölt is valaki, és akármilyen vékony alkatú is, a jó forma eléréséhez és megtartásához akkor is fontos a rendszeres testmozgás – helyes étkezéssel kiegészítve.

Azt nem tudjuk, mennyire volt magához szigorú a szülés után, de az biztos, hogy terhessége alatt esze ágában sem volt azon gondolkodni, hogy az egyes étkezések során hány kalóriát fogyaszt. Első terhessége során is így volt ez: míg kisbabát várt, semmit sem tagadott meg magától, de akkor a mennyiségekre sem figyelt, aminek meg is lett az eredménye.

„Ha otthon reggeliztem, általában négy tojást, szalonnát, vajat és pirítóst. Ha pedig a városban vacsoráztam, többnyire mexikói omlettet, egy halom palacsintát és epershake-et rendeltem. A süteményekre és a fánkokra sem tudtam nemet mondani, de akkor nem is kellett” – mondta egy korábbi interjúban.

Már első terhessége alatt is fontosnak tartotta a rendszeres mozgást, például a jógát, amit nagy pocakkal sem hagyott abba. De még így is rárakódtak a kilók, és a szülés után nem volt egyszerű feladat újrakezdenie az intenzívebb edzéseket. „32 kilót híztam, vagyis 87 kilósan álltam neki a sportnak és az 5 faktoros diétának Harley Pasternak segítségével” – árulta el.

Milla mára sokat tanult a megfelelő táplálkozásról, illetve a testünk számára hasznos tápanyagok fontosságáról. „Ha nem táplálkozunk megfelelően, a testünk sem fog jól működni. Ezért egy ideje egészségesebb alternatívákat keresek. Imádom a pizzát és a hamburgert, de ma már tudom, hogy nem ehetem ezeket állandóan. Ezért inkább sushit vagy csirkét rendelek” – magyarázta.

Boldog és harmonikus kisugárzását pedig egyrészt családjának, főleg kislányának köszönheti, másrészt pedig annak, hogy rendszeresen lehetősége adódik elvonulni a világtól – olyankor legszívesebben babaházak alakítgatásával foglalkozik.

„Kilenc babaházam van. Megnyugtató dolog ezeket nézegetni, vagy mondjuk a tapétázásukkal foglalkozni. Úgy érzem, szeretek ilyen békés kis világokat teremteni” – magyarázta egy korábbi interjúban. Most pedig már biztosan annak is örül, hogy hamarosan két kislánynak mutathatja meg, milyen csodálatos dolgokat tud alkotni.

Hogyan fogyott le Milla a szülés után?
A modell-színésznő tudta, hogy a fokozatosságra kell törekednie, ugyanakkor a Zoolander 2 és a Resident Evil: The Final Chapter forgatási munkálatai miatt nem tudott annyit várni, amennyit szíve szerint akart volna. Ezért az edzőtermi sport mellett minden lehetőséget megragadott, amit csak tudott, hogy a szabadban is mozoghasson: futott, túrázott, kutyát sétáltatott, lépcsőzött és amikor csak tehette, gyalogolt autózás helyett.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X