Főoldal > AKTUÁLIS > Sebhelyek csúfítják Milla Jovovich arcát

Sebhelyek csúfítják Milla Jovovich arcát

diétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

A londoni Heathrow reptér utasai igencsak meglepődtek, amikor Milla Jovoich-ot pillantották meg a közelükben – rá

A londoni Heathrow reptér utasai igencsak meglepődtek, amikor Milla Jovoich-ot pillantották meg a közelükben – ráadásul nem is akárhogy: a modell arcán sebhelyek, pontosabban apró vágások nyomai voltak láthatóak.

Azonban még mielőtt bárki találgatni kezdett volna balesetről, vagy családon belüli erőszakról, megjelent egy stáb is a modell-színésznő mögött, így már mindenkinek egyértelmű volt, hogy filmforgatásra érkeztek. 

A csapat a most készülő Survivor című mozi néhány jelenetét vette fel a repülőtéren. Milla a produkcióban egy amerikai ügynököt alakít, aki próbál megakadályozni egy készülő terrorista-támadást a New York-i Times Square járókelői ellen, miközben saját nevét is szeretné tisztára mosni.

A 38 éves sztár olyan partnerekkel játszik együtt a filmben, mint Pierce Brosnan, Emma Thompson vagy Angela Bassett. A forgatási napok feszített tempója miatt valószínűleg nem kell szigorú diétát tartania, csak arra figyel, hogy lehetőség szerint egészséges ételek, friss saláták és gyümölcsök is kerüljenek a tányérjára, szabadidejében pedig mindig tudjon sportolni, ami testileg-lelkileg felfrissíti őt. 

A híres szépség egyébként azt mondja, csak kislánya születése után kezdett egészségesebben és tudatosabban étkezni. Fogyókúrákkal állítása szerint soha nem sanyargatta magát – mindig is karcsú volt, amit részben a jó géneknek, részben pedig a rendszeres sportnak köszönhet.

Amíg viszont kisbabát várt, semmit sem tagadott meg magától, és a mennyiségekre sem figyelt, aminek meg is lett az eredménye. „Ha otthon reggeliztem, általában négy tojást, szalonnát, vajat és pirítóst ettem. Ha pedig a városban vacsoráztam, többnyire mexikói omlettet, egy halom palacsintát és epershake-et rendeltem. A süteményekre és a fánkokra sem tudtam nemet mondani, de akkor nem is kellett” – mondta egy korábbi interjúban.

Az ötödik elem színésznője a terhessége alatt is fontosnak tartotta a rendszeres mozgást, például a jógát, amit nagy pocakkal sem hagyott abba. De még így is rárakódtak a kilók, és a kislánya születése után nem volt egyszerű feladat újrakezdenie az intenzívebb edzéseket. „32 kilót híztam, vagyis 87 kilósan álltam neki az edzéseknek az 5 faktoros diétának Harley Pasternak segítségével” – árulta el.

milla2.jpg ()

 

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az ötödik elem és A kaptár-filmek sztárja azt sem tagadja, hogy a korábbi egészségtelen étkezési szokásait bizony meg kellett változtatnia, de mára sokat tanult a megfelelő táplálkozásról, illetve a testünk számára hasznos tápanyagok fontosságáról.

„Ha nem táplálkozunk megfelelően, a testünk sem fog jól működni. Ezért egy ideje egészségesebb alternatívákat keresek. Imádom a pizzát és a hamburgert, de ma már tudom, hogy nem ehetem ezeket állandóan. Ezért inkább sushit vagy csirkét rendelek” – magyarázta.

Milla életének a mozgás is alapvető része: a már említett jóga mellett a harcművészetek és a küzdősportok állnak legközelebb hozzá, ami érdekessé és változatossá teszi az edzésprogramját. Nagyon szereti például a dzsiu-dzsicut, de nemrég a kick-bokszba is beleszeretett.

Milla és a harmónia

A modell-színésznő szeret egy kicsit elvonulni a világtól, és férjével, a rendező-producer Paul W. S. Andersonnal és 6 éves lányukkal, Everrel lenni, vagy épp egyedül múlatja az időt – olyankor legszívesebben babaházak alakítgatásával foglalkozik. „Kilenc babaházam van. Megnyugtató dolog ezeket nézegetni, vagy mondjuk a tapétázásukkal foglalkozni. Úgy érzem, szeretek ilyen békés kis világokat teremteni” – magyarázta korábban egy külföldi magazin újságírójának.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X