Főoldal > AKTUÁLIS > Mi történt vele? Totál lepukkant Milla Jovovich

Mi történt vele? Totál lepukkant Milla Jovovich

diétaedzésfitneszfogyásmozgásszépségsztárwellness
0

Írta: and

A sztárok egy részétől megszoktuk már, hogy akkor is szuperül néznek ki, ha csak a közértbe

A sztárok egy részétől megszoktuk már, hogy akkor is szuperül néznek ki, ha csak a közértbe ugranak le egy kis zöldségért vagy kávéért. Ám a hírességek másik csoportja egész egyszerűen elhagyja magát, ha nem forgatásra, vagy fotózásra megy: sem csinos ruhát, sem magassarkút nem hajlandóak viselni, sőt, a sminkelést is mellőzik.

milla2.jpg ()Ez nem feltétlenül baj, sőt, egyik-másik sztár makeup és csini holmik nélkül talán még bájosabb, mint kikenve-kifenve. A gond szerintünk ott kezdődik, ha valaki elhagyja magát, és az alapvető szépségápolási rutint sem tartja be.

Így tett legutóbb Milla Jovovich is, akit zsíros hajjal, agyonhasználtnak látszó göncökben kaptak lencsevégre a napokban, amikor a bevásárlását intézte a lakóhelyétől nem messze lévő szupermarketben.

A 38 éves modell-színésznő sokak szerint inkább tűnt lestrapált maminak, mint szupersztárnak boyfriend farmerjában, flip-flop papucsában és kinyúlt, lyuggatott felsőjében. De a rajongók úgy vélik, Milla még így is bájos volt, mosolya pedig továbbra is ellenállhatatlan.

A sztár alakja is irigylésre méltó, amire közel a negyvenhez is büszke. Persze ezt nemcsak a jó géneknek köszönheti, hanem annak is, hogy kislánya születése után elkezdett jobban odafigyelni az egészséges életmódra – átgondoltabb diétát és sok mozgást iktatott be a napirendjébe.

Amíg kisbabát várt, semmit sem tagadott meg magától, és a mennyiségekre sem figyelt, aminek meg is lett az eredménye. „Ha otthon reggeliztem, általában négy tojást, szalonnát, vajat és pirítóst. Ha pedig a városban vacsoráztam, többnyire mexikói omlettet, egy halom palacsintát és epershake-et rendeltem. A süteményekre és a fánkokra sem tudtam nemet mondani, de akkor nem is kellett” – mondta egy korábbi interjúban.

milla3.jpg ()Az ötödik elem és A kaptár című mozik színésznője a terhessége alatt is fontosnak tartotta a rendszeres mozgást, például a jógát, amit nagy pocakkal sem hagyott abba. De még így is rárakódtak a kilók, és a kislánya születése után nem volt egyszerű feladat újrakezdenie az intenzívebb edzéseket. „32 kilót híztam, vagyis 87 kilósan álltam neki a sportnak és az 5 faktoros diétának Harley Pasternak segítségével” – árulta el.

Milla mára sokat tanult a megfelelő táplálkozásról, illetve a testünk számára hasznos tápanyagok fontosságáról. „Ha nem táplálkozunk megfelelően, a testünk sem fog jól működni. Ezért egy ideje egészségesebb alternatívákat keresek. Imádom a pizzát és a hamburgert, de ma már tudom, hogy nem ehetem ezeket állandóan. Ezért inkább sushit vagy csirkét rendelek” – magyarázta.

Boldog és harmonikus kisugárzását pedig egyrészt családjának, főleg 6 éves kislányának köszönheti, másrészt pedig annak, hogy rendszeresen lehetősége adódik elvonulni a világtól – olyankor legszívesebben babaházak alakítgatásával foglalkozik. „Kilenc babaházam van. Megnyugtató dolog ezeket nézegetni, vagy mondjuk a tapétázásukkal foglalkozni. Úgy érzem, szeretek ilyen békés kis világokat teremteni” – magyarázta korábban egy külföldi magazin újságírójának.
 
Milla Jovovich kedvenc mozgásformái:
A szupermodell életének a mozgás is alapvető része: a már említett jóga mellett a harcművészetek és a küzdősportok állnak legközelebb hozzá, ami érdekessé és változatossá teszi az edzésprogramját. Nagyon szereti például a jiu-jicut, de nemrég a kick-bokszba is beleszeretett.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Egészségügyi sóterápiával az allergia ellen

Vigyázz a rejtett cukortartalommal, válassz helyesen rágógumit!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X