Főoldal > AKTUÁLIS > Idétlen nevet kapott Megan Fox kisbabája

Idétlen nevet kapott Megan Fox kisbabája

anyababaBrian Austin GreenMegan Foxszülésszületésterhesség
0

Írta:

Így nevezték el Megan Fox és Brian Austin Green harmadik kisfiát.

Azt már egy ideje tudjuk, hogy Megan Fox és Brian Austin Green egy nem tervezett kisbaba miatt mégsem válnak el egymástól, és nemrég azt is olvastuk a neten, hogy a kicsi már meg is született. És most kapaszkodj, mi lett a neve: Journey River Green. A netezők szerint elég nagy balgaság volt az augusztus 4-én született csöppséget Utazás Folyónak elnevezni, és sokan azt találgatják, hogy vajon a sztárpár miért döntött így.

Nos, ha nagyon filozofikusak akarunk lenni, akkor talán azért, mert a baba előtt válni készülő színész és színésznő az ő segítségével tette meg újra az utat egymás felé, de nem hisszük, hogy ebbe a dologba ők ennyi filozófiát vittek volna… szerintünk valószínűbb, hogy csak tetszett nekik a Journey és a River szó, és tudták, hogy ha így nevezik el a gyereküket, azt az újságok is megírják. És igazuk is lett.

Journey Rivernek két bátyja, a hároméves Noah és a kétéves Bodhi is nagyon örül, és persze szüleik is, akik – bár egyre szűkösebben férnek el kis lakásukban – továbbra sem terveznek költözködést. Barátaik szerint ennek az az oka, hogy magánéletüket itt meg tudják óvni a nyilvánosságtól, és állítólag szép kilátásban is gyönyörködhetnek.

A rajongók pedig Meganban gyönyörködnek, aki két kisfia születése után is hamar visszanyerte szuper alakját, és most sem „mamis”. „Ha valamit a fejembe veszek, akkor borzalmasan eltökélt tudok lenni. Ha eldöntöm, hogy valamit így vagy úgy fogok csinálni, akkor nincs, aki megállíthatna. Így van ez az étkezésekkel, vagy a diétákkal is. Amikor Bodhi születése után gyorsabban szerettem volna leadni néhány kilót, akkor egy ideig nem ettem kenyeret, és semmiféle szénhidrátot. Nem voltak ropogtatnivalók, csipszek, semmi ilyen egészségtelen kaja” – emlékezett vissza egy korábbi interjúban.

Majd hozzátette: egyetlen dologról képtelen lemondani: a kávéról. De abból is meg tudja állni, hogy csak naponta egyet igyon. „Nincsenek olyan napok sem, amikor engedékenyebb lehetnék magammal, de ha volna ilyen, biztosan kólát és pizzát rendelnék” – árulta el.

Önfegyelme tényleg elképesztő – ezt támasztja alá az is, hogy Megan az első gyermeke születése után is tudatos étkezéssel, majd később rendszeres sport beiktatásával fogyott le. „Bár szeretek kardiózni, és a Pilatest is kedvelem, Noah születése után nem sportoltam túl sokat. Ez nehézkes az első hónapokban, épp ezért senkinek nem is ajánlanám a túlzásba vitt edzést” – árulta el.

Edzője, Harley Pasternak elmondta a sajtónak, hogy Megan sportos kismamaként rengeteget mozgott nagy pocakkal is, aminek jótékony hatásait később is érezte. „A szülés után nem sürgette őt senki az edzésekkel. Lassan kezdett el újra mozogni, és közben továbbra is ügyelt az étkezésre” – árulta el a sztáredző.

Megan egyébként sok zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, és kedvenc itala a vörös bogyós gyümölcsökből készült smoothie, amibe általában az adott évszakban termő gyümölcsöt tesz. Ha pedig úgy érzi, nagyon kellene még egy kávé, akkor inkább chai teával frissíti fel magát, ami zsírégető és méregtelenítő hatása miatt is ismert indiai fekete tea.

A szexi világsztár nem hisz abban, hogy bármit is meg kellene vonnia magától, de első gyermeke születése után úgy döntött, a tejtermékeket kiiktatja étrendjéből. „Nem eszem tejtermékeket. Azt hiszem, ez a legnagyobb diétás titkom. Szerintem ha valaki hízni akar, akkor eszik tejtermékeket, ha pedig nem akar pluszkilókat, akkor nem eszik” – fejtette ki a véleményét. Bár a híresség szerint sokan nem értenek vele egyet, sőt, rengeteg kritikát kap, ő állítja, így érzi jól magát a bőrében.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X