Főoldal > AKTUÁLIS > Mégsem válik a várandós Megan Fox

Mégsem válik a várandós Megan Fox

Brian Austin GreengyerekházasságMegan Foxterhességválás
0

Írta:

Megan Fox és Brian Austin Green a jelek szerint együtt maradnak.

Az már egy ideje nem titok, hogy Megan Fox ismét babát vár, és az sem, hogy férjével, Brian Austin Greennel ezt a harmadik csemetét nem tervezték. Ezt Brian is elismerte egy interjúban, majd arról is hallhattunk bizonytalan találgatásokat, hogy mi van akkor, ha a terhesség miatt a sztárpár mégis úgy dönt, együtt maradnak.

Ezt erősítette meg a napokban a színészpár egyik ismerőse is: szerinte, bár Megan tavaly augusztusban beadta a válópert, a színésznő mégis együtt él gyermekei apjával, és úgy tűnik, nagyon jól megvannak, sőt, a forrás szerint kifejezetten boldognak tűnnek. Otthonuk állítólag a barátaik szerint is túl kicsi, és nem valami puccos, de ők ragaszkodnak hozzá, mert magánéletüket itt meg tudják óvni a nyilvánosságtól, és állítólag szép kilátásban is gyönyörködhetnek.

EXCLUSIVE: Megan Fox and Brian Austin Green seen at Nobu in Malibu, CA.
<P>
Pictured: Megan Fox and Brian Austin Green
<B>Ref: SPL1312730  020716   EXCLUSIVE</B><BR />
Picture by: Splash News<BR />
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR />
Los Angeles:	310-821-2666<BR />
New York:	212-619-2666<BR />
London:	870-934-2666<BR />
photodesk@splashnews.com<BR />
</P>

A rajongók pedig Meganban gyönyörködnek, aki két kisfia, a hároméves Noah és a kétéves Bodhi születése után is hamar visszanyerte szuper alakját, és most sem „mamis”: szerintünk a pociját leszámítva alig látszik rajta, hogy ismét babát vár.

„Ha valamit a fejembe veszek, akkor borzalmasan eltökélt tudok lenni. Ha eldöntöm, hogy valamit így vagy úgy fogok csinálni, akkor nincs, aki megállíthatna. Így van ez az étkezésekkel, vagy a diétákkal is. Amikor Bodhi születése után gyorsabban szerettem volna leadni néhány kilót, akkor egy ideig nem ettem kenyeret, és semmiféle szénhidrátot. Nem voltak ropogtatnivalók, csipszek, semmi ilyen egészségtelen kaja” – emlékezett vissza egy korábbi interjúban.

Majd hozzátette: egyetlen dologról képtelen lemondani: a kávéról. De abból is meg tudja állni, hogy csak naponta egyet igyon. „Nincsenek olyan napok sem, amikor engedékenyebb lehetnék magammal, de ha volna ilyen, biztosan kólát és pizzát rendelnék” – árulta el.

Önfegyelme tényleg elképesztő – ezt támasztja alá az is, hogy Megan az első gyermeke születése után is tudatos étkezéssel, majd később rendszeres sport beiktatásával fogyott le. „Bár szeretek kardiózni, és a Pilatest is kedvelem, Noah születése után nem sportoltam túl sokat. Ez nehézkes az első hónapokban, épp ezért senkinek nem is ajánlanám a túlzásba vitt edzést” – árulta el.

Edzője, Harley Pasternak elmondta a sajtónak, hogy Megan sportos kismamaként rengeteget mozgott nagy pocakkal is, aminek jótékony hatásait később is érezte. „A szülés után nem sürgette őt senki az edzésekkel. Lassan kezdett el újra mozogni, és közben továbbra is ügyelt az étkezésre” – árulta el a sztáredző.

EXCLUSIVE TO INF.
July 02, 2016: A pregnant Megan Fox and Brian Austin Green enjoy 4th of July weekend together and grab Japanese food at Nobu Restaurant in Malibu, CA.  News broke on Friday that Megan called off their divorce after the pair split in August 2015.  Megan and Brian are expecting their third child and are back to living together in Malibu with their two sons.
Mandatory Credit: Lazic/Borisio/SAA/INFphoto.com Ref: infusla-257/277/302

Megan egyébként sok zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, és kedvenc itala a vörös bogyós gyümölcsökből készült smoothie, amibe általában az adott évszakban termő gyümölcsöt tesz. Ha pedig úgy érzi, nagyon kellene még egy kávé, akkor inkább chai teával frissíti fel magát, ami zsírégető és méregtelenítő hatása miatt is ismert indiai fekete tea.

A szexi világsztár nem hisz abban, hogy bármit is meg kellene vonnia magától, de első gyermeke születése után úgy döntött, a tejtermékeket kiiktatja étrendjéből. „Nem eszem tejtermékeket. Azt hiszem, ez a legnagyobb diétás titkom. Szerintem ha valaki hízni akar, akkor eszik tejtermékeket, ha pedig nem akar pluszkilókat, akkor nem eszik” – fejtette ki a véleményét.

Bár a híresség szerint sokan nem értenek vele egyet, sőt, rengeteg kritikát kap, ő állítja, így érzi jól magát a bőrében. Mint mondja, mások inkább azt kérdezik tőle, mikor láthatják őt ismét a filmvásznon, de Megan életében Noah és Bodhi születésével megváltozott a fontossági sorrend.  „A munka megvár. És annyira szeretem a fiaimat, hogy a világ minden kincséért sem lennék távol tőlük. Jó sokáig akarok otthon lenni” – nyilatkozta egy külföldi lap kérdésére.

Fotó: People


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X