Főoldal > AKTUÁLIS > Ezért mond nemet a szexre Megan Fox

Ezért mond nemet a szexre Megan Fox

diétaétkezésfitneszfogyásszexsztárwellness
0

Írta: and

A fél világ megőrül érte, milliók tartják a világ legszexibb színésznőjének, &

A fél világ megőrül érte, milliók tartják a világ legszexibb színésznőjének, és irigylik szerelmét, Brian Austin Greent, akivel Megan Fox már 10 éve együtt van. Illetve sokan csak irigyelték. Ugyanis a szépség nemrég meglepő dolgot ismert be: nemet mond a szexre kedvesével.

„Brian nem részesül semmiféle intimitásban, ha értitek, mire célzok” – árulta el nemrég a sajtónak, hozzátéve, hogy tényleg nem viccel. „A kétéves kisfiunk, Noah velünk alszik, szóval egyáltalán nincs mód ilyesmire” – magyarázta a színésznő, aki idén februárban hozta világra második közös gyermeküket, aki a Bodhi nevet kapta.

Megan azt sem tagadja, hogy férje szeretne még közös gyerekeket, de így ez egyelőre lehetetlennek tűnik… pedig a színésznő is megerősítette, hogy nincs ellenére a családbővítés. Vajon mi változott? Túl sok feladat hárul rá két kisfiuk nevelésében, vagy a párkapcsolatában nem stimmel valami, hogy bizonytalan időre elnapolja a romantikázást?

„Ha valamit a fejembe veszek, akkor borzalmasan eltökélt tudok lenni. Ha eldöntöm, hogy valamit így vagy úgy fogok csinálni, akkor nincs, aki megállíthatna. Így van ez a diétázással is. Amikor Bodhi születése után gyorsabban szerettem volna leadni néhány kilót, akkor egy ideig nem ettem kenyeret, és semmiféle szénhidrátot. Nem voltak ropogtatnivalók, csipszek, semmi ilyen egészségtelen kaja” – mondta.

Egyetlen dologról viszont képtelen lemondani, és ez nem más, mint a kávé, de abból is meg tudja állni, hogy csak naponta egyet igyon. „Nincsenek olyan napok sem, amikor engedékenyebb lehetnék magammal, de ha volna ilyen, biztosan kólát és pizzát rendelnék” – árulta el.

Önfegyelme tényleg elképesztő – ezt támasztja alá az is, hogy első gyermeke születése után is tudatos étkezéssel, majd később rendszeres sport beiktatásával fogyott le. „Bár szeretek kardiózni, és a Pilatest is kedvelem, Noah születése után nem sportoltam túl sokat. Ez nehézkes az első hónapokban, épp ezért senkinek nem is ajánlanám a túlzásba vitt edzést” – árulta el.

megan2.jpg ()

Edzője, Harley Pasternak elmondta a sajtónak, hogy Megan sportos kismamaként rengeteget mozgott nagy pocakkal is, aminek jótékony hatásait később is érezte. „A szülés után nem sürgette őt senki az edzésekkel. Lassan kezdett el újra mozogni, és közben továbbra is ügyelt a helyes étkezésre” – árulta el a sztáredző.

Megan egyébként sok zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, és kedvenc itala a vörös bogyós gyümölcsökből készült smoothie, amibe általában az adott évszakban termő gyümölcsöt tesz. Ha pedig úgy érzi, nagyon kellene még egy kávé, akkor inkább chai teával frissíti fel magát, ami zsírégető és méregtelenítő hatása miatt is ismert indiai fekete tea.

A szexi világsztár nem hisz abban, hogy bármit is meg kellene vonnia magától, de első gyermeke születése után úgy döntött, a tejtermékeket kiiktatja étrendjéből. „Nem eszem tejtermékeket. Azt hiszem, ez a legnagyobb diétás titkom. Szerintem ha valaki hízni akar, akkor eszik tejtermékeket, ha pedig nem akar pluszkilókat, akkor nem eszik” – fejtette ki a véleményét.

Bár a híresség szerint sokan nem értenek vele egyet, sőt, rengeteg kritikát kap, ő állítja, így érzi jól magát a bőrében. Mint mondja, mások inkább azt kérdezik tőle, mikor láthatják őt ismét a filmvásznon, de Megan életében Noah és Bodhi születésével megváltozott a fontossági sorrend.  „A munka megvár. És annyira szeretem a fiaimat, hogy a világ minden kincséért sem lennék távol tőlük. Jó sokáig akarok otthon lenni” – nyilatkozta egy külföldi lap kérdésére a világsztár.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X