Főoldal > AKTUÁLIS > Megan Foxéknál „nem tervezett” baba születik

Megan Foxéknál „nem tervezett” baba születik

Brian Austin GreengyerekházaspárMegan Foxszínésznősztárterhességválás
0

Írta:

A színésznő leendő ex-férje beszélt a harmadik babájukról.

Megan Fox korábban azt mondta, második gyereke születése után nincs szex az életében, és azt olvastuk, hogy Brian Austin Greennel nyolc hónapja külön utakon is folytatják az életüket. Ezért hát elég nagy meglepetés volt, amikor a 29 éves színésznő formás babapocakkal jelent meg a Las Vegas-i CinemaCon nevű rendezvényen.

Ezt követően nem is ő, hanem férje, Brian Austin Green ismerte el a sajtónak, hogy ő az apa, és hogy a harmadik közös gyerekük „nem tervezett” baba. A pár egyébként úgy tűnik, hogy egyelőre félretette válási szándékát – bár Megan tavaly augusztusban beadta a válópert, az ügyben nem nagyon történt előrelépés. Ismerőseik szerint ez azért van, mert a kisbaba születéséig nem akarják ezekkel a dolgokkal fárasztani egymást.

A DailyMail úgy tudja, a színészpár továbbra is együtt él Bel Air-i bérelt házukban. Az otthonuk állítólag a barátaik szerint is túl kicsi, és nem valami puccos, de ők ragaszkodnak hozzá, mert magánéletüket itt meg tudják óvni a nyilvánosságtól, és állítólag szép kilátásban is gyönyörködhetnek.

A rajongók pedig Meganban gyönyörködnek, aki két kisfia, a hároméves Noah és a kétéves Bodhi születése után is hamar visszanyerte szuper alakját, és most sem „mamis”: szerintünk a pociját leszámítva alig látszik rajta, hogy ismét babát vár.

„Ha valamit a fejembe veszek, akkor borzalmasan eltökélt tudok lenni. Ha eldöntöm, hogy valamit így vagy úgy fogok csinálni, akkor nincs, aki megállíthatna. Így van ez az étkezésekkel, vagy a diétákkal is. Amikor Bodhi születése után gyorsabban szerettem volna leadni néhány kilót, akkor egy ideig nem ettem kenyeret, és semmiféle szénhidrátot. Nem voltak ropogtatnivalók, csipszek, semmi ilyen egészségtelen kaja” – emlékezett vissza egy korábbi interjúban.

Majd hozzátette: egyetlen dologról képtelen lemondani: a kávéról. De abból is meg tudja állni, hogy csak naponta egyet igyon. „Nincsenek olyan napok sem, amikor engedékenyebb lehetnék magammal, de ha volna ilyen, biztosan kólát és pizzát rendelnék” – árulta el.

Önfegyelme tényleg elképesztő – ezt támasztja alá az is, hogy első gyermeke születése után is tudatos étkezéssel, majd később rendszeres sport beiktatásával fogyott le. „Bár szeretek kardiózni, és a Pilatest is kedvelem, Noah születése után nem sportoltam túl sokat. Ez nehézkes az első hónapokban, épp ezért senkinek nem is ajánlanám a túlzásba vitt edzést” – árulta el.

Edzője, Harley Pasternak elmondta a sajtónak, hogy Megan sportos kismamaként rengeteget mozgott nagy pocakkal is, aminek jótékony hatásait később is érezte. „A szülés után nem sürgette őt senki az edzésekkel. Lassan kezdett el újra mozogni, és közben továbbra is ügyelt az étkezésre” – árulta el a sztáredző.

Megan egyébként sok zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, és kedvenc itala a vörös bogyós gyümölcsökből készült smoothie, amibe általában az adott évszakban termő gyümölcsöt tesz. Ha pedig úgy érzi, nagyon kellene még egy kávé, akkor inkább chai teával frissíti fel magát, ami zsírégető és méregtelenítő hatása miatt is ismert indiai fekete tea.

A szexi világsztár nem hisz abban, hogy bármit is meg kellene vonnia magától, de első gyermeke születése után úgy döntött, a tejtermékeket kiiktatja étrendjéből. „Nem eszem tejtermékeket. Azt hiszem, ez a legnagyobb diétás titkom. Szerintem ha valaki hízni akar, akkor eszik tejtermékeket, ha pedig nem akar pluszkilókat, akkor nem eszik” – fejtette ki a véleményét.

Bár a híresség szerint sokan nem értenek vele egyet, sőt, rengeteg kritikát kap, ő állítja, így érzi jól magát a bőrében. Mint mondja, mások inkább azt kérdezik tőle, mikor láthatják őt ismét a filmvásznon, de Megan életében Noah és Bodhi születésével megváltozott a fontossági sorrend.  „A munka megvár. És annyira szeretem a fiaimat, hogy a világ minden kincséért sem lennék távol tőlük. Jó sokáig akarok otthon lenni” – nyilatkozta egy külföldi lap kérdésére.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X