Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Brian Austin Green

A hét wellness pasija: Brian Austin Green

diétaedzésfitneszfogyáspasisztárwellness
0

Írta: and

Honnan ismerheted?A 41 éves sztár feltűnt a kilencvenes évek nagy sorozataiban, például a Baywatch-ban és a

Honnan ismerheted?
A 41 éves sztár feltűnt a kilencvenes évek nagy sorozataiban, például a Baywatch-ban és a Melrose Place-ben, de valószínűleg te is inkább a Beverly Hills 90210-ből emlékszel rá, amiben éveken át alakította David Silvert. Nemrég a Született feleségekben is szerepelt, Bree szeretőjét játszotta, és a Terminátor – Sarah Connor krónikáiban is főszerepe volt. Sorozatszerepei mellett filmekben is játszott, például A kölyökben, a Drága tanulópénzben, a Ronnie-ban vagy a Monster Heroes-ban.

brian2.jpg ()Mitől olyan szívdöglesztő?
Érzékeny művész, aki a színészet mellett zenei vonalon sem tehetségtelen: zongorázik, dobol és gitározik, ezen kívül egy ideje saját zenei produkciós cége is van, Shen Productions néven. Érzékenységéhez egészséges hiúság is társul: egészségesen táplálkozik és rengeteget sportol – még a forgatási szüneteket is kihasználja, hogy fekvőtámaszokat és felüléseket csinálhasson –, hogy még sokáig megőrizhesse csodás izmait. 

Tudtad róla?
Felesége, Megan Fox állítólag megvonja tőle a szexuális örömöket. A színésznő nemrég egy interjúban kotyogta ki, hogy nem fekszik le a férjével, ugyanis kétéves kisfiuk velük alszik, ami lehetetlenné teszi az intimitást. Hát, ha Brian a mi férjünk volna, mi azért valahogy csak találnánk néhány percet arra, hogy hozzábújhassunk…

Csillagjegye: Rák

Családi állapota: nős, felesége Megan Fox, akivel két gyerekük van.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X