Főoldal > AKTUÁLIS > Liv Tyler szoptatós szelfit osztott meg a neten

Liv Tyler szoptatós szelfit osztott meg a neten

anyaságbabagyerekLiv Tylerszínésznőszoptatásterhesség
0

Írta:

A 39 éves színésznő „értékes ajándéknak” érzi kislányát és a vele töltött időt.

„Értékes ajándék” – így fogalmazott Liv Tyler az Instagramon, egy olyan fotóhoz fűzött megjegyzésében, amit még július végén készített. A fekete-fehér képen a gyönyörű sztáranyuka épp szoptatás közben fotózta le magát és július 8-án született kislányát, Lula Rose-t, és valószínűleg mind a kislányáért, mind a szoptatás lehetőségéért, mind az együtt töltött időért nagyon hálás, azért fogalmazott így.

https://www.instagram.com/p/BIQGyjIhb24/?hl=en
Screengrab of Liv Tyler's Instagram of her breastfeeding her baby
7/25/16
Source: Liv Tyler/Instagram

Azt nemrég mi is megírtuk, hogy Liv és kedvese, David Gardner az Instagramon közölték az örömhírt, két nappal a baba születése után, majd hazavitték a kórházból, és azóta is számos fotót osztottak meg a kicsiről.

A büszke mama valószínűleg hamarosan elkezdi a várandóssága alatt felszedett kilók elleni harcot, bár ahogy elnézzük, nem lesz nehéz dolga, hiszen most is remekül néz ki. Így nem kell diétáznia, sem a sportot túlzásba vinnie. De nem kell aggódnunk, szerencsére nagyon is egészségesen áll ezekhez a kérdésekhez.

„2004 decemberében, amikor megszületett a kisfiam, Milo, már nem az alakom vagy a karrierem voltak a legfontosabb dolgok az életemben, hanem kizárólag a gyermekemre akartam gondolni. Így abbahagytam a diétázást, és az étkezések miatti folytonos aggódást” – árulta el.

Ha viszont olykor felszalad rá néhány kiló, akkor a színésznő David Kirsch amerikai fitneszguru és életmód tanácsadó „csodadiétáját”, a New York diétát veti be. Ez egy speciális, háromfázisú étrendből áll, amihez persze elengedhetetlen a testmozgás is. Ez a módszer folyamatosan pörgésben tartja az anyagcserét, ami könnyebbé teszi a kalóriák elégetését, az eredményt pedig könnyebb megtartani.

A program legnehezebb része az első két hét. Itt az a lényeg, hogy drasztikusan csökkenteni kell a szénhidráttartalmú ételeket, így az édességekről, gyümölcsökről, kenyér és tésztafélékről, rizsről, cukorról és az alkoholról is le kell mondani. De bátran lehet halat, sovány húsokat, tojásfehérjét és zöldségeket fogyasztani.

A második két hétben marad az alacsony kalória- és szénhidrátbevitel, illetve az alacsony zsírtartalmú ételek fogyasztása, de itt már nem kell annyira szigorúan megvonni ezeket magunktól. A teljes változás pedig a harmadik kéthetes periódussal jön el, amikor vissza lehet térni a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozásra, a mértékletesség elvét is szem előtt tartva.

Fotó: People


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X