Főoldal > AKTUÁLIS > Olivia Wilde bikiniben mutatta meg fedetlen pocakját

Olivia Wilde bikiniben mutatta meg fedetlen pocakját

0

Írta:

A gyönyörű sztárkismama jó ügyért pózolt bikiniben, nagy pocakkal.

Olivia Wilde-nak aranyból van a szíve: mindenkin segíteni szeretne, főleg az anyákon és gyermekeiken. Amióta ugyanis ő is anyuka lett, és a második kisbabáját várja, a 32 éves színésznő különösen érzékeny a nehéz körülmények közt élő családok helyzetére.

Ezért legutóbb úgy döntött, az Instagramon hívja fel a figyelmet arra, milyen fontos az, hogy a Kongresszus elfogadjon egy törvényjavaslatot – ennek köszönhetően a nehezebb sorsú anyák és gyermekeik könnyebben juthatnának jobb egészségügyi ellátáshoz, illetve sok asszonynak segítenének, hogy várandósságuk még egészségesebben teljen.

Szerintünk nagyon szép volt Oliviától, hogy cselekvésre szólította fel a nőket egy ilyen fontos ügyben. A híresség egyébként gyönyörű kismama, aki valószínűleg egy kicsit lazít diétáján, amíg második kisbabáját várja. „Nem vagyok nagyon szigorú magammal, de ha mondjuk egy filmszerepre készülök, akkor kicsit más a helyzet” – mondta régebben, talán a Tron: Örökség című mozira utalva, amiért szigorú edzéstervhez tartotta magát, és étrendjén is változtatott.

„Általában ha gyorsan le kell dobnom pár kilót, nem iszom alkoholt, és nem iszom kenyeret” – mondta a színésznő, aki egy külföldi weboldal értesülései szerint a forgatás idején szinte bármit megadott volna egy pohár finom borért és egy tányérnyi isteni olasz tésztáért.

Mivel vegetáriánus, egyébként is nagyon figyel arra, mit eszik: egyik kedvenc étele a bolognai spagetti, amit természetesen vega verzióban készít el, saját receptje szerint. Ebbe általában gombát, cukkinit, répát, fokhagymát, friss bazsalikomot, petrezselyemzöldet, oregánót és rozmaringot is tesz. A színésznő legszívesebben olyan alapanyagokat használ fel, amelyek a közeli piacról, vagy épp saját kertjéből származnak.

A kiadós lakomákat Olivia szereti lemozogni: bár elmondása szerint nem a sport megszállottja, nagyon élvezi a spinning órákat a lakása közelében lévő edzőteremben, de szeret jógázni, Pilates-re vagy karate-órákra járni, illetve túrázni is, ahová két kutyája is gyakran elkíséri. Most viszont azt mondja, örömmel cseréli kíméletesebb mozgásformákra ezeket, és persze mindenből ehet egy kicsit, amit csak megkíván.

Keményen edzett a Tron: Örökség című mozira

Amikor megkapta a Tron: Örökség című moziban Quorra szerepét, Olivia Wilde talán még nem is sejtette, milyen kemény próbatétel előtt áll, hiszen a szerepre elképesztő felkészülésen kellett keresztülmennie. „Személyi edző segített a felkészülésben. Heti 5-6 alkalommal iktattam be egy-egy órányi kardio edzést, emellett heti háromszor súlyzós gyakorlatokat végeztem, és szintén heti három alkalommal harcművészeti- és küzdősport-elemekben gazdag edzés várt rám” – nyilatkozta a gyönyörű színésznő egy külföldi magazinnak.

A Doktor House és a Narancsvidék című sorozatok 32 éves sztárja szerint azonban nemcsak az jelentett komoly kihívást, hogy sokak által irigyelt alakját még szuperebbé formálhassa, hanem az is, hogy ezt az álomalakot meg kellett tartania, hiszen testhez simuló, különleges jelmezén később nem tudtak alakítani.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X