Főoldal > AKTUÁLIS > Sandra Bullock ismét férjhez megy?

Sandra Bullock ismét férjhez megy?

házasságSandra Bullockszerelemszínésznősztár
0

Írta:

Sandra Bullock már egész másképpen áll a házassághoz, könnyen lehet, hogy a színésznő boldog barátnőből hamarosan boldog feleség lesz.

Nemrég mi is megírtuk, hogy Sandra Bullock és Bryan Randall egy közeli barátjuk szerint el tudják képzelni együtt az egész életüket, de a házasságról komolyabban még nem beszélgettek. Nos, úgy tűnik, ez is megváltozott, ahogy Sandra hozzáállása is a házassághoz. Egy ismerőse ugyanis elkotyogta a médiának, hogy most már a színésznő maga is el tudja képzelni az újabb házasságot, ugyanis még soha nem volt olyan boldog, mint mostani barátjával.

Sandra végre ott tart a kapcsolatában, ahol szeretne, és izgatottan várja, hogy még tovább lépjenek Bryannel” – mondta a bennfentes ismerős, hozzátéve, hogy Sandra életre szóló partnerre, sőt, lelki társra talált a fotósként dolgozó Bryan Randallben. A pár jelenleg a vakáció utolsó napjait élvezi együtt, aztán mindketten fontos projektekbe vághatnak bele. De az is lehet, hogy lesz egy közös fontos teendőjük: az esküvőszervezés!

Néhány barátjuk biztos volt abban, hogy az elmúlt évek csalódásai és szívfájdalmai után Sandra nem siet majd kimondani a boldogító igent, még akkor sem, ha a szíve mélyén úgy érzi, ez most talán tényleg egy életre szólna, de most már látják, hogy a színésznő is szívesen lépne tovább a boldog barátnő szerepéből a boldog feleségébe.

Ha hamarosan tényleg menyasszonyi ruhát próbál, akkor könnyű dolga lesz, ugyanis csinos alakján minden jól áll. A sok teendő közepette is odafigyel magára, sok sporttal és a Zóna diétával tartja magát formában. Ez 40 százalék szénhidrát, 30 százaléknyi protein és ugyanennyi „jó” zsír, amit gyümölcsök, sok zöldség, lencse, bab, teljes kiőrlésű gabonafélék fogyasztásából nyerünk.

„Naponta hatszor eszem, ami rendben tartja a vércukorszintemet” – nyilatkozta korábban a sztár. Majd hozzátette: büszke arra, hogy számos kolléganőjétől eltérően ő nem fogyókúrázik, és étkezési zavarai sincsenek – ezek nélkül tudja elérni, hogy alakja sportos és vékony marad.

„Ínyenc vagyok, számomra a koplalás és az önsanyargatás szóba sem jöhetnek” – mondta. Majd azt is elárulta, mit eszik a legegészségesebb napjain. „Általában párolt zöldségeket és barna rizst fogyasztok, vagy grillcsirkét spenóttal” – sorolta.

A világsztár nem titkolja, hogy vannak olyan finom falatok, melyeknek sosem tud ellenállni, a mértéktartásra viszont mindig odafigyel. „Imádom a mézeskalácsot, mert illata a nürnbergi gyermekéveimre emlékeztet. Még ma is érzem a mogyoró, a mandula és a citrom ízét a számban” – emlékezett vissza a sztár.

Az édes élvezetekről pedig nem is kell lemondania, hiszen eléggé aktív életet él, így a bevitt pluszkalóriákat mindig gyorsan lemozogja. „Rendszeresen járok kick-boxra, plyometrics edzésekre, emellett sokat bringázom és futok – mondta. Majd hozzátette – számomra nincs jobb edzés, mint a futás. Ilyenkor teljesen kikapcsol az agyam, és csak azt érzem, hogy minden rendben van.”

Sandra és az örök fiatalság titka

Sokak szerint a színésznő rendszeres botox kezelésekkel éri el, hogy arca ráncmentes, ő viszont egész másra esküszik. „Az akupunktúra csodákra képes! Ezzel nemcsak a felgyülemlett feszültséget vezetem le, hanem arcfiatalításra és súlycsökkentésre is kiváló” – árulta el egy korábbi interjúban.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X