Főoldal > AKTUÁLIS > Ő a legjobban kereső színésznő!

Ő a legjobban kereső színésznő!

diétaéletmódfitneszfizetésmozgáspénzsztár
0

Írta: and

A sztárok keresete, illetve anyagi helyzetük mindig is foglalkoztatta a médiát és a közvéleményt

A sztárok keresete, illetve anyagi helyzetük mindig is foglalkoztatta a médiát és a közvéleményt, így nem is véletlen, hogy a Forbes magazin most közzétett listáját is nagy érdeklődés kíséri. Ebben a legjobban kereső színésznőket sorolják fel – sokan meg is lepődtek az első helyezett láttán.

Sandra Bullock kereste a legtöbbet 2013 júniusa és 2014 júniusa között, méghozzá 51 millió dollárt, ami „csak” a filmes bevételeiért kapott gázsi. Ez annak tükrében végképp nem rossz, hogy tavaly csak két filmen dolgozott: a Női szerveken és Gravity-n. Utóbbi hozta számára a több pénzt, bár a Női szervek is elég jó fogadtatásban részesült a filmrajongóktól.

Sandra 51 millió dolláros, átszámítva 12 milliárd forintos bevételétől jócskán elmarad a második helyezett, Jennifer Lawrence 34 milliós (8 milliárd forintos) évi keresete. Őt viszont csak kissé lemaradva követi Jennifer Aniston a harmadik helyen, ő tavaly júniustól az idei év júniusáig 31 millióval (7.25 milliárd forinttal) gyarapította a bankszámláját.

A listán a negyedik helyezett Gwyneth Paltrow 19 millió dollárt (4.44 milliárd forintot) kaszált, az ötödik pedig holtversenyben Angelina Jolie és Cameron Diaz lett, ők már „csak” 18-18 millióval (4.2 milliárd forinttal) lettek gazdagabbak.

Sandrának viszont nemcsak a pénz fontos, hanem az is, hogy teendői közepette odafigyeljen magára. Alakját sok sporttal és a Zóna diétával őrzi, ami 40 százalék szénhidrát, 30 százaléknyi protein és ugyanennyi „jó” zsír, amit gyümölcsök, sok zöldség, lencse, bab, teljes kiőrlésű gabonafélék fogyasztását teszi lehetővé számára.

„Naponta hatszor eszem, ami rendben tartja a vércukorszintemet” – nyilatkozta korábban. Majd hozzátette: büszke arra, hogy számos kolléganőjétől eltérően ő nem fogyókúrázik, és étkezési zavarai sincsenek – ezek nélkül tudja elérni, hogy alakja sportos és vékony marad.

„Ínyenc vagyok, számomra a koplalás és az önsanyargatás szóba sem jöhetnek” – mondta. Majd azt is elárulta, mit eszik a legegészségesebb napjain. „Általában párolt zöldségeket és barnarizst fogyasztok, vagy grillcsirkét spenóttal” – sorolta.

sandra2.jpg ()
Az 50 éves színésznő nem titkolja, hogy vannak olyan finom falatok, melyeknek sosem tud ellenállni, a mértéktartásra viszont mindig odafigyel. „Imádom a mézeskalácsot, mert illata a nürnbergi gyermekéveimre emlékeztet. Még ma is érzem a mogyoró, a mandula és a citrom ízét a számban” – emlékezett vissza a sztár.

Az édes élvezetekről pedig nem is kell lemondania, hiszen eléggé aktív életet él, így a bevitt pluszkalóriákat mindig gyorsan lemozogja. „Rendszeresen járok kick-boxra, plyometrics ezdésekre, emellett sokat bringázom és futok – mondta. Majd hozzátette – számomra nincs jobb edzés, mint a futás. Ilyenkor teljesen kikapcsol az agyam, és nem gondolok a problémáimra. Csak azt érzem, hogy minden rendben van.”

Ami pedig a szépségápolást illeti, a sztár ebben is szembe megy a hollywoodi trendekkel. Sokak szerint a színésznő rendszeres botox kezelésekkel éri el, hogy arca ráncmentes, ő viszont másra esküszik. „Az akupunktúra csodákra képes! Ezzel nemcsak a felgyülemlett feszültséget vezetem le, hanem arcfiatalításra és súlycsökkentésre is kiváló” – árulta el egy korábbi interjúban.

A Forbes magazin listája a legjobban kereső színésznőkről:
1. Sandra Bullock, 51 millió dollár
2. Jennifer Lawrence, 34 millió dollár
3. Jennifer Aniston, 31 millió dollár
4. Gwyneth Paltrow, 19 millió dollár
5. Angelina Jolie és Cameron Diaz, 18-18 millió dollár

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X