Főoldal > AKTUÁLIS > Ciara kétszer is lemondta esküvőjét!

Ciara kétszer is lemondta esküvőjét!

Ciaraénekesnőesküvőházasságszerelem
0

Írta:

A harmadik időpontban aztán végül kimondta a boldogító igent szerelmének.

Nemrég mi is megírtuk, hogy Ciara és kedvese, Russell Wilson eljegyezték egymást, és mielőbb össze akartak házasodni. Ám ez, mint az esküvőszervező Mindy Weiss nemrég adott interjújából kiderült, mégsem ment ilyen könnyen. Sőt, a párnak két terve és időpontja is kútba esett, mire a harmadik összejött – egy angliai álomesküvő képében.

„Én csináltam az egészet. Mindháromszor” – nyilatkozta a The Knotnak az esküvőszervező, aki egyébként Ciara barátnője is. Majd azt is elárulta, hogy először Észak-Karolinát, majd Párizst szemelte ki a pár, de mindkét helyszínen nem várt akadályok állták a nász útját: Észak-Karolinában a transzneműekre vonatkozó mosdótörvényeket kifogásolták, Párizsban pedig épp az általuk preferált időpontban zajlott a divathét. Ez nyilván elvonta volna a figyelmet életük nagy napjáról, arról nem is beszélve, hogy a városban egy tűt sem lehetett leejteni.

Maradt tehát a szervezés elölről kezdése (szegény Mindy), egy harmadik városban. A pár eredetileg Londont akarta, de aztán arra jutottak, hogy inkább a vidéki Angliát preferálnák. „Találtunk egy kastélyt Liverpooltól egyórányira, ahová 110 vendéget hívtak meg a július 6-ai esküvőre” – mondta az esküvőszervező, hozzátéve, hogy a vendégek közt volt többek közt Jennifer Hudson és Kelly Rowland is.

Ciara Roberto Cavalli ruháját láttuk mi is képeken, de Mindy szerint a fotók nem adják vissza, milyen lélegzetelállítóan szép volt a menyasszonyi ruha, és benne az énekesnő. További érdekesség, hogy épp a ruha miatt nem tudták használni a kastély kápolnáját – a ruha uszálya 13 láb hosszú volt –, szóval a sztár és kedvese végül nem ott mondták ki a boldogító igent.

A pár most biztos nem tud betelni egymással, de a hírek szerint ez nem is csoda, ugyanis vallási okokból csak az esküvő után feküdtek le egymással (viszont máris biztosak abban, hogy mielőbb közös gyereket akarnak!). Ciarának van már egy gyerkőce az előző kapcsolatából: a rapper Future-rel el is jegyezték egymást, de a dologból nem lett házasság.

A szülés után a 30 éves énekesnő nem kevés akaraterővel 25 kilót adott le, mindössze négy hónap leforgása alatt. „Amikor megszületett a kisbabám, tudtam, hogy ideje elkezdeni egy kicsit magamra is figyelni megint. A diétákat nem szeretem, de egy kicsit szigorúbbnak kellett lennem magammal, ezért beiktattam pár változtatást. Több zöldséget ettem, több vizet ittam, és az edzéseim is egyre keményebbek lettek” – mondta.

Majd hozzátette, hogy azért olykor ő is elgyengül. „A gyorskaja a gyengém, és ha nagyon szigorú diétán vagyok, olykor úgy érzem, nem bírom tovább, ha nem ehetek legalább egy pár falat sült krumplit, hamburgert vagy pizzát” – sorolta.

Ha viszont gyorsan tör rá az éhség, iszik egy kis vizet, majd megkérdezi magától: tényleg olyan életbevágó lenne most az a tányér tészta? Ha a „nagy kérdésre” akkor is igennel válaszol, akkor egy kis adagnyit engedélyez magának belőle, de később lemozogja a pluszkalóriákat.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X