Főoldal > AKTUÁLIS > Victoria Beckham nagy meglepetésre készül

Victoria Beckham nagy meglepetésre készül

divatdivattervezősztárVictoria Beckham
0

Írta:

Victoria Beckham újabb nagy dobásra készül

Sokak szerint amihez Victoria Beckham hozzányúl és a nevét adja, az arannyá válik – nem véletlenül számít sikeres divattervezőnek, és mutatja be kreációit immár 15 szezon óta a New York Fashion Weeken. De talán ő is szeretné egy kicsit tovább feszegetni a határait, és egy kicsit ismeretlenebb vizekre evezve kipróbálni a szerencséjét… nem tudjuk, az mindenesetre tény, hogy az Estée Lauderrel közösen egy különleges sminkkollekciót dob piacra.

És addig már nem is kell sokáig várni: Victoria Facebook oldalán azt olvastuk, hogy a #VBxEsteeLauder sminkkollekciót szeptember 13-tól lesz kapható, valószínűleg hozzánk csak ezt követően jut majd el. Hogy milyen termékek lesznek benne? Egyelőre erről nagy a titkolózás. Az Estée Lauder honlapján azt olvastuk, hogy olyasmik, amiknek a makeup rajongó Victoria Beckham szerint minden nő táskájában ott a helyük.

Victoriának a Spice Girls együttessel felépített zenei karrier után a családja és a divat lett a mindene – ma már sokan stílusérzéke és divatkollekciói miatt beszélnek róla. Másoknak viszont az utóbbi időben ismét vékonysága tűnik fel, pedig volt egy időszak, amikor ismét valamivel egészségesebben nézett ki.

Alakjáról persze nem egy interjúban kérdezgették már, és Victoria a közelmúltban az egyik riporternek olyan dolgot mondott, ami sokakat meglepett. „Nem vagyok az a típusú nő, aki nem ehet szénhidrátot. Igenis eszem. De a súlyomat sok mozgással tartom kordában: minden nap 6-8 kilométert futok a futópadon. Tudom, hogy nálam ez válik be. Mellette súlyzózom néha… tehát végül is saját magam személyi edzője is vagyok” – mesélte.

Emellett kislánya, Harper születése után visszatért a sztárok egyik kedvenc tréneréhez, Tracy Andersonhoz, aki hetek alatt ismét remek formába hozta őt. De mivel császármetszéssel szült, a megerőltető sportot egy ideig hanyagolnia kellett.

10 kilótól szabadult meg kislánya születése után, méghozzá tényleg rövid időn belül. És bár rengetegen támadták őt, mert állítólag napi ötmaroknyi ételnél nem fogyasztott többet, Victoria nem foglalkozott a kritikákkal.

A rosszindulatú pletykák – például, hogy Victoria Beckham napokig képes magokon és zöldségeken élni, nagyobb rendezvények előtt pedig csak almaecetes vízen, vagy hogy olykor csak alkoholból szerzi be a szükséges kalóriákat – a mai napig nem érdeklik. Számára csak az a fontos, hogy ő tudja: vékony alakja is fontos számára, de közel sem annyira, mint egészsége, boldogsága és persze a családja, akik miatt szeretne nagyon sokáig élni.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X