Főoldal > AKTUÁLIS > Victoria Beckham ilyen cuki kislány volt

Victoria Beckham ilyen cuki kislány volt

David BeckhamdivatgyerekházaspárkislánysztárVictoria Beckham
0

Írta:

Ritka fotót osztott meg magáról Instagramon Victoria Beckham.

Nagy-Britanniában március első hétvégéjén ünnepelték az Anyák napját, amit csak pár nappal követett Victoria Beckham anyukájának születésnapja. Így hát a Spice Girlből lett divatikonnak két jó oka is volt arra, hogy egy cuki régi fényképet posztoljon Instagramon, „Anyukám szülinapja van! Boldog születésnapot! Nagyon szeretünk téged” megjegyzéssel.

A fotó majdnem 40 éve készülhetett – a 41 éves Victoria akkor még piros bugyis, cuki kiskalapos babaként élvezte a családi nyaralást szüleivel a tengerparton. Anyukája, Jackie Adams a homokban térdel mellette, és a homokozó-játékokból ítélve a fotó egy jó kis játszós program közepette készülhetett.

Persze Victoria pár nappal korábban, az angliai Anyák napján sem felejtette el felköszönteni az anyukáját – legalábbis Instagramon biztosan nem. „Boldog Anyák napját! Te minden nap inspirálsz engem, annyira szeretlek!” – írta megjegyzésként anyukájának címezve, egy régi fotóhoz, amin édesanyja a karjában tartja az akkoriban még csak néhány hónapos Victoriát.

Ma már sokan stílusérzéke és divatkollekciói miatt beszélnek róla, másoknak viszont az utóbbi időben ismét vékonysága tűnik fel. Alakjáról persze nem egy interjúban kérdezgették már, és Victoria a közelmúltban az egyik riporternek olyan dolgot mondott, ami sokakat meglepett.

„Nem vagyok az a típusú nő, aki nem ehet szénhidrátot. Igenis eszem. De a súlyomat sok mozgással tartom kordában: minden nap 6-8 kilométert futok a futópadon. Tudom, hogy nálam ez válik be. Mellette súlyzózom néha… tehát végül is saját magam személyi edzője is vagyok” – mesélte.

Emellett kislánya, Harper születése után visszatért a sztárok egyik kedvenc tréneréhez, Tracy Andersonhoz, aki hetek alatt ismét remek formába hozta őt. De mivel császármetszéssel szült, a megerőltető sportot egy ideig hanyagolnia kellett.

10 kilótól szabadult meg kislánya születése után, méghozzá tényleg rövid időn belül. És bár rengetegen támadták őt, mert állítólag napi ötmaroknyi ételnél nem fogyasztott többet, Victoria nem foglalkozott a kritikákkal.

A rosszindulatú pletykák – például, hogy napokig képes magokon és zöldségeken élni, nagyobb rendezvények előtt pedig csak almaecetes vízen, vagy hogy olykor csak alkoholból szerzi be a szükséges kalóriákat – a mai napig nem érdeklik. Számára csak az a fontos, hogy ő tudja: vékony alakja is fontos számára, de közel sem annyira, mint egészsége, boldogsága és persze a családja, akik miatt szeretne nagyon sokáig élni.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X