Főoldal > AKTUÁLIS > Victoria Beckham mikulássapkában készül az ünnepekre

Victoria Beckham mikulássapkában készül az ünnepekre

divattervezőSpice GirlsüzletasszonyVictoria Beckham
0

Írta:

A divatikont meglepő kiegészítőben fotózták le.

December a sztárok számára is az ünnepekről szól, sokan már december elején (nagyjából a mi Télapónk érkezésének idején) karácsonyra készülnek. Így volt ezzel Victoria Beckham is, aki egy mikulássapkát választott kiegészítőül, amikor New York City-ben jövő őszi-téli pre-collection ruhakollekciójának legújabb darabjainak fotózásához állt modellt.

A hosszú, lila ruhához talán más kiegészítő jobban ment volna mind színében, mind stílusában, de Victoria ezzel remekül megmutatta, hogy tényleg jó a humora, és azt is, hogy már karácsonyi hangulatban van, legalább egy kicsit. Ezzel nagyjából egy időben férje, David Beckham a család kutyusát, Olive-ot öltöztette karácsonyi ünneplőbe.

A 41 éves Victoriának úgy tűnik, a lila az új kedvenc színe, ugyanis a mikulássapkás fotó után egy másik lila ruha miatt írt róla a brit lap: egy selyemruhában lépett utcára, amit ballonkabáttal és egy különleges, arany orrú és -sarkú fekete cipővel párosított. De a fekete csipkeszegélyű lila ruha kapta a legnagyobb figyelmet a szettjéből, szerintünk azért, mert kicsit hálóingszerű hatást kelt.

Victoria előzőleg arról panaszkodott, hogy nagyon szenved az időeltolódástól – vajon egy kis délutáni szundival kezelte jet lagjét, aminek az lett a vége, hogy nem készült volna el időre, hacsak hálóingére nem kapja a keze ügyében lévő kabátot? De viccet félretéve, rajongói szerint a négygyerekes sztáranyuka így is remekül nézett ki, és nagyon csinos volt.

Alakjáról persze nem egy interjúban kérdezgették már, és Victoria a közelmúltban így felelt az egyik riporternek: „Nem vagyok az a típusú nő, aki nem ehet szénhidrátot. De a súlyomat sok mozgással tartom kordában: minden nap 6-8 kilométert futok a futópadon. Tudom, hogy nálam ez válik be. Mellette súlyzózom néha… tehát végül is saját magam személyi edzője is vagyok” – mesélte.

Emellett kislánya, Harper születése után visszatért a sztárok egyik kedvenc tréneréhez, Tracy Andersonhoz, aki hetek alatt ismét remek formába hozta őt. De mivel császármetszéssel szült, a megerőltető sportot egy ideig hanyagolnia kellett. 10 kilótól szabadult meg kislánya születése után, méghozzá tényleg rövid időn belül. És bár rengetegen támadták őt, mert állítólag napi ötmaroknyi ételnél nem fogyasztott többet, Victoria nem foglalkozott a kritikákkal.

A rosszindulatú pletykák – például, hogy napokig képes magokon és zöldségeken élni, nagyobb rendezvények előtt pedig csak almaecetes vízen, vagy hogy olykor csak alkoholból szerzi be a szükséges kalóriákat – a mai napig nem érdeklik. Számára csak az a fontos, hogy ő tudja: vékony alakja is fontos számára, de közel sem annyira, mint egészsége, boldogsága és persze a családja, akik miatt szeretne nagyon sokáig élni.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X