Főoldal > AKTUÁLIS > Hatalmas húsvétváró bulit rendezett Eva Longoria

Hatalmas húsvétváró bulit rendezett Eva Longoria

buliEva Longoriahúsvéthúsvét 2019külföldi sztársztárVictoria Beckham
0

Írta:

Nyuszikkal, konfettivel és természetesen sok nevetéssel várta (sztár)vendégeit.

Ha szeretnéd, hogy az idei húsvét minden eddiginél szuperebb legyen, akkor hagyd, hogy Eva Longoria ünnepváró bulija inspiráljon. A Született feleségek sztárja ugyanis úgy döntött, idén lazára veszi a figurát, és barátai társaságában kerül “nyusziváró” hangulatba.

Áthívta hát Los Angeles-i otthonába sztárfodrász barátját, valamint egyik legjobb barátnőjét, Victoria Beckhamet és családját, a végeredmény pedig valami ilyesmi lett: felhőtlen hangulat, viccelődés és sok nevetés – a nyuszikat pedig reményeink szerint örökbe fogadták a hírességek, vagy valaki más, és nem csak húsvéti kellékekként voltak izgalmasak néhány órára.

A bulin volt még sok-sok konfetti (amit Victoria Beckham kislánya, Harper rá is szórt az anyukája fejére), és biztosan akadtak finom falatok is. Jobban mondva finom és egészséges falatok, ugyanis Eva a kisfia születése után még jobban elkezdett odafigyelni arra, mit eszik és iszik.

A Született feleségek sztárja a szülés után nem rohant azonnal edzőhöz és dietetikushoz, mondván, hogy azonnal le akar fogyni – ő sokkal türelmesebb volt magához. Kisfia, Santiago 2018. júniusában született, ő pedig csak ősszel kezdett valamivel jobban odafigyelni étrendjére, illetve változtatott egy picit sportolási szokásain is. De, mint ezt akkor elmondta, semmit sem csinál görcsösen és nem erőlteti a dolgokat – csupán bevezetett néhány kisebb változtatást, aztán majd kiderül, ezek mennyire működnek.

„Jobban figyelek arra, mit eszem, és bár még mindig szeretek jógázni, emellett mostanság inkább súlyzós edzéseket szoktam beiktatni. Nagyon komoly súlyzós edzéseket” – nyilatkozta, szerintünk azért csak félig komolyan a sztáranyuka, aki valószínűleg remek hozzáállásának is köszönheti, hogy boldog, mosolygós mami (neki is vannak nehézségei, de igyekszik nem a problémákon görcsölni).

Eva egyébként remek alapokkal rendelkezett: aerobik oktatóból lett színésznő, tehát nem túlzás azt mondani, hogy a mozgás évek, sőt évtizedek óta a lételeme. Korábban napi másfél-két órát sportolt, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardió és súlyzós gyakorlatok jöttek, vagy úszni ment, harmadnap pedig a barátaival túrázott egyet.

Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társult nála. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X